Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
11.04.2018

Jak upravit vodu ze studny?

I dnes najdeme domácnosti, ve kterých se stále využívá voda z vlastního zdroje, jako je například vlastní studna či vrt. Taková voda není kontrolována a proto je pro ni obzvláště důležité dbát na její údržbu a kvalitu a pravidelně aplikovat rozbor vody, aby se odhalily všechny škodlivé látky, které vodu znehodnocují. Chtěli bychom vám představit typy a triky jako pro úpravu takové vody.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Jaké materiály je možné použít na rozvod vody?

Úprava vody nesouvisí jen s výběrem vhodného filtračního zařízení, ale důležité je také myslet na kvalitní materiály, které jsou určeny na rozvod vody. Nejčastěji vyhledávanými materiály jsou zejména kovy, plast a jiné kombinace.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
10.04.2018

S jakými látkami se můžeme setkat ve vodě?

Připravili jsme pro vás článek o tom, jaké látky ve vodě můžete najít, co způsobují, jaký je jejich původ a příznaky. Rovněž v článku najdete povolené množství látek ve vodě podle Vyhlášky č. 252/2004 Sb.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
10.04.2018

Riziko výskytu dusitanů a dusičnanů ve vodě

Máte novou studnu, případně vrt? Znáte hodnoty dusitanů a dusičnanů ve vaší vodě? Moderní doba fabrik a umělých hnojiv zapříčinila přímo alarmující problém. Přečtěte si všechny důležité informace, které byste o dusičnanech a dusitanech ve vodě měli vědět.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
10.04.2018

Jak si vybrat vhodný filtr na vodu?

Máte problém se správným výběrem vodního filtru? Rádi vám v tomto článku pomůžeme, nečtěte zbytečně dlouhé popisy produktů a snadno se zorientujte právě zde.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze