Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
11.04.2018

Kolik vody je zapotřebí k výrobě potravin?

Zamysleli jste se někdy nad tím, kolik vody je spotřebované, případně znečištěné, při výrobě běžných potravin a produktů, jako je například káva, čaj, rýže, chléb či čokoláda? Pokud vás zajímá, kolik vody je potřebné na výrobu jednoho průměrného šálku kávy, který při prohlížení tohoto článku vypijete, čtěte dále.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Nový pohodlný a levný způsob dopravy - Zásilkovna

Snažíme se našim zákazníkům vyjít co nejvíce vstříc, a proto jsme se rozhodli zařadit mezi možnosti dopravy i komfortní a levnou službu Zásilkovna. Díky ní si pohodlně vyzvednete svou zásilku na jednom z výdejních míst.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Účinný způsob odstranění vodního kamene

Tvrdá voda je problémem mnoha domácností v Česku. Ptáte se, jak odstranit vodní kámen? U nás vám navrhneme nejefektivnější odstranění vodního kamene v celém rodinném domě, bytě nebo firmě. Nechte měření tvrdosti vody a následné změkčení vody na nás.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Nejlepší filtr na pitnou vodu - reverzní osmóza

Většina filtrů na vodu slouží k odstranění konkrétního problému - na snížení hodnot vápníku a hořčíku ve vodě slouží změkčovače vody, k odstranění chloru se používají uhlíkové filtry, na dezinfekci a účinnou eliminaci bakterií a virů jsou vhodné UV lampy na vodu ... Co dělat v případě, že máte zájem o komplexní odstranění všech kontaminantů ve vodě? V článku se dočtete o nejlepší možnosti filtrace pitné vody.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Bezchlorová úprava vody v bazénu

S příchodem letního období se stává velmi aktuálním tématem úprava vody v bazénu. Máte i vy bazén a nejste si jist, zda je kvalita vody v něm v pořádku? Čtěte dál a dozvíte se, jak zajistit její bezproblémové používání - úprava vody v bazénu nemusí být tak náročná a nákladná, jak se na první pohled může zdát.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze