Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
11.04.2018

Zveme vás na veletrh AquaTherm v Praze

Zveme vás na mezinárodní veletrh Aqua Therm Praha, na kterém vám odprezentujeme naši společnost, její poslání a produkty, které na e-shopu nabízíme. Během celého trvání veletrhu vám budou k dispozici vyškolení odborníci na úpravu vody. Přijďte se s nimi poradit, probrat problematiku filtrace vody a prohlédnout si vybrané vodní filtry.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Potřebujete rozbor vody?

Pro zjištění kvality vody je nejlepším řešením provedení rozboru vodu, dle kterého zjistíte přesné hodnoty měřených látek. Jak ale zjistíte, že rozbor vody potřebujete? Většinou tomu nasvědčuje několik příznaků, které můžete na kvalitě vaší vody zpozorovat.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Navštivte náš stánek na veletrhu MODDOM

Zveme vás na 22. ročník mezinárodního veletrhu nábytku, bytových doplňků a interiérového designu, který se uskuteční ve dnech 18. - 22. 10. 2017 v Incheba Expo Bratislava. Zúčastníme se ho i my, neboť cílem naší společnosti je přinést do každého bydlení kvalitní čistou vodu.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Čistá a chutná pitná voda díky filtru s aktivním uhlím

Co si představujete pod pojmem čistá pitná voda? My nazýváme čistou a zdravou vodu takovou, která neobsahuje žádné škodlivé látky, a může tak v lidském těle plnit všechny důležité úkoly, pro které je určena. Vynikajícím pomocníkem v boji za čistou vodu je aktivní uhlí, které vám pomůže zbavit ji znečišťujících látek a navíc získáte vodu s výbornou chutí.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.04.2018

Tabletovaná sůl za nejlepší cenu

Snažíme se stále postupovat a zlepšovat se, nejen v rámci kvality nabízeného zboží, ale také v rámci služeb pro vás - zákazníky. Od dubna 2018 naleznete u nás tabletovanou sůl za nejlepší cenu. Navíc naši nabídku propojujeme také s výhodnými cenami za dopravu.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze