Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Zúčastnili jsme se Stavebního veletrhu v Brně

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
19.06.2018

Stejně jako minulý rok, tak i letos jsme se od 25. - 28. 4. 2018 zúčastnili Stavebního veletrhu v Brně. Veletrh se konal na brněnském výstavišti a kde se setkali odborníci z různých oblastí stavebnictví. Za oblast úpravy vody jsme nemohly chybět my spolu s naším partnerem společností Aquatrend.

Stejně jako minulý rok, tak i letos jsme se od 25. - 28. 4. 2018 zúčastnili Stavebního veletrhu v Brně. Veletrh se konal na brněnském výstavišti a kde se setkali odborníci z různých oblastí stavebnictví. Za oblast úpravy vody jsme nemohly chybět my spolu s naším partnerem společností Aquatrend.

Stavebný veletrh Brno 2018

Návštěvníkům veletrhu jsme představili zajímavé novinky ze světa úpravy vody, zařízení na změkčení vody, UV lampy, reverzní osmózy či ionizátory. Dokonce jsme umožnili návštěvníkům takto upravenou vodu, reverzní osmózou či ionizátorem, ochutnat přímo v našem stánku. Takto upravená voda má blahodárné účinky na lidský organismus.

Veletrh ČistáVoda

Naši odborní technologové radili a pomáhali všem, kteří navštívili náš stánek kvůli svým problémům s vodou. Případně přímo doporučili konkrétní zařízení nebo si dohodli individuální schůzku.

Stavebný veletrh Brno 2018

Pokud jste na veletrh nepřišli, můžete si prohlédnout alespoň krátkou reportáž přímo z výstaviště.

Stavebný veletrh ČistáVoda Brno 2018

Děkujeme všem návštěvníkům našeho stánku a věříme, že jsme se s vámi neviděli naposled. :)

V případě, že jste se veletrhu nezúčastnili, a máte zájem o úpravu vody či prověření kvality vaší vody, neváhejte nás kontaktovat.

 

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze