Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
02.12.2023

Tipy na vánoční dárky

Přemýšlíte čím jedinečně obdarovat své blízké na vánoce? Správný dárek by měl být praktický, osobní a výstižný. Vsaďte na originální dárky, které najdou své využití naplno a přinesou požadovaný užitek.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
19.10.2023

Zákal vody

Zákal vody představuje zakalení tekutiny, které je způsobeno přítomností mechanických nečistot (hlína, jíl, štěrk, písek nebo rez) ve vodě. Nečistoty se běžně vyskytují ve vodě pocházející z městských zdrojů nebo vlastních zdrojů – nejčastěji však v nově vykopaných studnách. Kromě zákalu způsobují nečistoty ve vodě také ucpávání potrubí. Případným škodám, které jsou způsobeny výskytem nečistot, lze předejít prostřednictvím mechanické filtrace.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
12.09.2023

Tvrdá voda a vytápění

Jedním z klíčových faktorů pohodlí v chladných měsících je účinné vytápění. Moderní systémy poskytují různé možnosti pro vytápění vašeho domu, ale nejdůležitějším parametrem při výběru je, aby to byl systém, který bude nejen účinný, ale také ekonomicky a ekologicky udržitelný.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
22.08.2023

4 tipy jak odstranit vodní kámen z toalety

Řešení problému s usazováním vodního kamene v toaletě může být nepříjemná záležitost. Nejenže zhoršuje celkový vzhled koupelny, ale časem může ovlivnit také funkčnost toalety. Naštěstí existuje několik účinných metod boje proti vodnímu kameni a v tomto článku se budeme věnovat čtyřem základním tipům, které pomohou udržet toaletu zářivě čistou.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
23.07.2023

Jaká je ideální hodnota ORP vody?

Voda je klíčovým faktorem pro naše zdraví a pohodu. ORP (oxidačně-redukční potenciál) je hodnota, která hovoří o schopnosti vody ovlivňovat oxidační a redukční procesy a celkovou její kvalitu. Jaká je ideální hodnota ORP vody? Tuto otázku si klademe, když chceme zajistit optimální kvalitu a zdravotní benefity. Zaměřme se na význam OPŠ hodnoty, jak dosáhnout její ideální hodnoty a vliv OPŠ na kvalitu vody a naše celkové blaho a zdraví.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze