Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
11.05.2018

Prý "pijte zdravou vodu, nápoj z vodovodu"

Podívejte se na výpověď a názor Milana Šindlera, který hovoří o vážnosti stavu podzemních vod na Žitném ostrově. Expert na ekologii odhaluje fakta, která vám vaši dodavatelé vody neřeknou. Pan Milan Šindler se vyjadřuje o skládce, která je pro veřejnost neznámá jako o druhém Černobylu, odkdy se o ní dozvěděl, voda mu přestává chutnat.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
04.05.2018

Zdravá - ionizovaná voda díky ionizátoru vody

Objevte kouzlo ionizované vody. Ionizátory vody jsou přístroje, které dělí vodu na živou a mrtvou a to pomocí změny pH a ORP. Ionizace vody je nejmodernější forma filtrace vody ve spojení se zdravým životním stylem.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
04.05.2018

pH vody a jeho účinky na lidský organismus

Přemýšleli jste někdy nad tím co je to pH a jaké má účinky? Pomocí dvou písmen pH vyjadřujeme zda jde o kyselou nebo zásaditou vodu. Ve skutečnosti stačí vědět, že hodnota pH se pohybuje od 1-14. Ideální hodnota pH se pohybuje v hodnotách 7 - 7.2, kdy mluvíme o neutrálním pH.

 

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
26.04.2018

Zveme vás na stavební veletrh v Brně

Ve dnech od 25. - 28. 4. 2018 se v Brně bude konat stavební velerth, který bude zaměřen prakticky na vše ohledně staveb a rekonstrukcí. Na výstavě můžete najít mnoho odborníků z různých oblastí stavebnictví. K nim neodmyslitelně patříme i my a partnerská společnost Aquatrend. Přijďte se podívat.

 

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
26.04.2018

Zúčastnili jsme se veletrhu CONECO v Bratislavě

Ve dnech 11. až 14. dubna 2018 jsme se zúčastnili mezinárodního veletrhu CONECO-RACIOENERGIA-VODA, který se konal v prostorách Incheba Expo Bratislava. Pro návštěvníky jsme měli připravenou prohlídku vybraných produktů a na jejich otázky odpověděli odborníci na úpravu vody, kteří se této problematice věnují už léta a umí poradit s jakýmkoliv "vodním" problémem. Prohlédněte si několik fotografií z výstavy ...

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze