Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Čištění ionizátorov vody aQuator

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
12.11.2018

Koupili jste si ionizátory vody značky aQuator? Dříve či později budete řešit otázku jak urdržiavať ionizátory vody aQuator, aby vám vydržely co nejdéle. Z tohoto důvodu jsme si pro vás připravili krátký článek o tom, jak správně pečovat o ionizátory aQuator, které najdete v naší nabídce ionizátorů vody. Jde o 4 varianty produktů: aQuator Classic, aQuator Silver a jejich menší verze aQuator classic mini a  aQuator silver mini. Jednotlivé modely se liší objemem a dodatečnou funkcí stříbření , kterou mají modely s označením silver.

Nezdravý životní styl spolu s rychlou dobou jsou hlavními faktory, které ovlivňují kvalitu života. V těle se nám často hromadí kyselý odpad, který pochází z potravy a ukládá se v našem těle. Z toho důvodu se často cítíme unavení a naše imunita je oslabena. Ionizovaná voda je nejlepší způsob pro detox organismu. Vyrábí se prostřednictvím ionizátoru vody. Je však třeba dbát na jeho pravidelné čištění a dezinfekci. Jak ionizátor čistit se dozvíte v článku.

Ionizátor vody Aquator

Jedná se o zařízení s elektrodami, které produkuje ionizovanou vodu, kterou známe i pod označením jako živá voda. Zařízení dokáže produkovat ionizovanou vodu o objemu 2,7 litru a kromě toho, jeho sekundárním produktem je kyselá/acidická voda o objemu 0,3 l. V naší nabídce naleznete i jeho lepší verzi Ionizátor vody aQuator Silver, jehož produktem je i stříbrná voda. Na našem Youtube kanálu naleznete recenzi na všechny 4 typy ionizátoru vody značky Aquator.

<

Z čeho se skládá?

  • hlavní nádoba
  • odnímatelná nádoba s filtrem
  • kryt přístroje s ovládací jednotkou

Čištění elektrod

Před každým čištěním zařízení nezabuněte ionizátor odpojit z elektrické sítě. Světlou elektrodu očistěte po každém použití měkkou utěrkou namočenou v 9% roztoku octa, omyjte pod vodou a nechte volně uschnout na podložce. Namísto octa můžete použít i jinou jemnou kyselinu používanou v potravinářském průmyslu jako je například kyselina mléčná či kyselina jablečná. Případný vodní kámen ihned po očištění ihned zmizí. Tmavá elektroda se nemusí čistit, zabráníte tak mechanickému poškození elektrody. Stříbrnou elektrodu otřete jemnou utěrkou, opláchněte vodou a nechte volně uschnout.

ionizátor vody aquator

Výměna membrány

Kromě péče věnované elektrodám je třeba průběžně měnit i membrány . Při vyjmutí odnímatelné části z hlavní nádoby, může přes membránu protékat voda, pokud jde o malé množství vody, je to v pořádku. Pokud by protékalo větší množství vody, znamená to, že membránu je třeba vyměnit. Membrány je třeba měnit v závislosti na intenzitě používání ionizátoru. V našem internetovém obchodě si můžete zakoupit 10 kusů membrán pro ionizátory vody aQuator 2018 za výhodnou cenu.

príslušenstvo stolový ionizátor vody aquator

Na čištění plastových částí zařízení doporučujeme ekologické řešení jako ocet či acidickou vodu. Ionizátor vody stačí po každém použití vypláchnout vodou z vodovodu a jednou měsíčně jej omýt s acidickou vodou. Vhodnou péčí o ionizátor vody aQuator se postaráte o jeho dlouhodobou funkčnost. A vy si tak můžete v dlouhodobém horizontu užívat veškeré kvality alkalické, acidické a stříbrné vody.

Pokud potřebujete poradit, nebo máte s čištěním vašeho zařízení jakýkoli problém, neváhejte a obraťte se na nás. Náš kolektiv vám rád pomůže a poradí.

Původní článek ze dne 12.11. 2018, aktualizováno dne 31.1.2022

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze