Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
23.01.2019

Zveme vás na veletrh Aquatherm Nitra 2019

Ve dnech 5.2. až 8.2.2019 můžete navštívit náš stánek na mezinárodním veletrhu Aquatherm Nitra, na kterém budeme prezentovat naši společnost pod záštitou partnerské firmy Aquatrend. Veletrh je specificky zaměřen na prezentaci topné, ventilační, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární, ekologické techniky a také na prezentaci zařízení určených pro úpravu vody.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
12.11.2018

Čištění ionizátorov vody aQuator

Koupili jste si ionizátory vody značky aQuator? Dříve či později budete řešit otázku jak urdržiavať ionizátory vody aQuator, aby vám vydržely co nejdéle. Z tohoto důvodu jsme si pro vás připravili krátký článek o tom, jak správně pečovat o ionizátory aQuator, které najdete v naší nabídce ionizátorů vody. Jde o 4 varianty produktů: aQuator Classic, aQuator Silver a jejich menší verze aQuator classic mini a  aQuator silver mini. Jednotlivé modely se liší objemem a dodatečnou funkcí stříbření , kterou mají modely s označením silver.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
08.10.2018

Ještě výhodnější doprava

V rámci našich dodacích podmínek jsme snížili hodnotu objednávky, při které naši zákazníci získají dopravu zdarma , takže naše produkty budou ještě dostupnější. Od dnešního dne jsme snížili hodnotu objednávky, při které naši zákazníci získají dopravu zdarma ze 3000 Kč na 2000 Kč. Tato změna umožní našim zákazníkům i při menších objednávkách ušetřit na poplatku za dopravu.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
02.10.2018

Navštívili jsme veletrh FOR ARCH v Praze

Stavíte, renovujete nebo rekonstruujete? Tak pak jste nemohli chybět na největším českém veletrhu z oblasti stavebnictví FOR ARCH. Veletrh se konal v pražském PVA Expo ve dnech 18. - 22. září 2018 a samozřejmě jsme se tohoto stavebního veletrhu zúčastnili i my s naším stánkem.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
17.09.2018

Navštivte nás na veletrhu FOR ARCH v Praze

Stavíte nový dům, renovujete nemovitost nebo vás jen zajímá oblast stavebnictví? V tom případě si nenechte ujít největší veletrh v Praze zabývající se tímto oborem, který se uskuteční již v nejbližších dnech. V prostorách PVA Expo Praha najdete od 18. - 22. září 2018 i náš stánek. Budeme rádi, pokud se při něm zastavíte, prohlédnete si vybrané produkty z naší nabídky nebo se na nás obrátíte s jakýmikoliv otázkami týkajícími se úpravy a filtrace vody.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze