Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
04.04.2019

Veletrh CONECO je za námi

Ve dnech od 27. března do soboty 30. března se náš tým odborníků přesunul do Bratislavy, kde se v aréně Incheba EXPO konal jubilejní, již 40. ročník mezinárodního veletrhu CONECO. Tento ročník, jak jinak, opět překonal naše očekávání...

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
28.03.2019

Na co myslet před koupí změkčovače?

Mnoho lidí si již zakoupilo změkčovač vody z pohodlí domova a po obdržení objednávky zjistili, že úkon je přece náročný. Článkem chceme vyvrátit mýty a pochybnosti související s instalací změkčovače vody. Přinášíme vám alternativu, jejímž prostřednictvím byste samostatnou montáž zařízení měli zvládnout i sami a několik užitečných rad – což je třeba mít na paměti ještě před samotnou koupí zařízení.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
20.03.2019

40. ročník veletrhu CONECO je tady!

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost dozvědět se o nových trendech z oblasti architektury, stavebnictví a pojďte s námi na dlouho očekávanou výstavu Coneco do Incheba EXPO v Bratislavě. Ve specializované sekci s názvem VODA, vás v našem stánku bude ve dnech od 27. března až do soboty 30. března čekat vyškolený tým odborníků ČistéVody. Na co se můžete těšit?

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
15.03.2019

Věděli jste, že...? 22. března si připomínáme Světový den vody

Voda je bezpochyby naším největším bohatstvím. Ptáte se proč? Důležitý je podstatný fakt, a to, že bez vody by náš svět zanikl. Voda je tu už od počátku, tvoří součást buněčných stěn rostlin, všech živých organismů, včetně nás. Člověk by měl denně vypít alespoň osm sklenic čisté, kvalitní a nezávadné vody. Co si my představujeme pod slovíčkem kvalita?

Celý článek...
18.02.2019

Navštívili jsme mezinárodní obchodní veletrh Aquatherm Nitra

Ve dnech od 5. 2. do 8. 2. 2019 se ČistáVoda spolu s partnerskou společností Aquatrend přesunula na mezinárodní veletrh Aquatherm, do Nitry. Naším cílem nebyla samotná prezentace společnosti jako takové, ale především nám šlo o prezentaci zařízení vyvinutých speciálně pro úpravu vodu. 

Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze