Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Světový den vody 2020

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
20.03.2020

Během celého roku existuje mnoho příležitostí a specální dní, kdy si rozšiřujeme naše environmentální povědomí, přičemž nejblíže si připomeneme snad nejdůležitější složku životního prostředí - vodu, jejíž nevyčíslitelnou hodnotu si již tradičně připomínáme 22. března jako Světový den vody. Tento den představuje jedinečnou příležitost jak si připomenout mimořádnou důležitost vody pro zachování životního prostředí a pro rozvoj lidské společnosti.

Voda je zdrojem života a přestože my k ní máme přístup prakticky bez omezení, lidé v jiných částech světa bojují den co den o každou kapku. Vzhledem ke skutečnosti, že bez pravidelné hydratace těla, člověk dlouho nepřežije, lze říci, že jde o neustálý boj o přežití. Aby se věnovala tomuto problému dostatečná pozornost, OSN zřídilo Světový den vody, který si připomínáme vždy 22. března.

Každý z nás, vědomě nebo ne, přispívá ke snižování zdrojů pitné vody. Společnými silami však můžeme pomoci zlepšit celkovou situaci. Chraňme životní prostředí uskutečňováním ekologických opatření v našem každodenním životě. Světový den vody je vynikající příležitostí uvědomit si důležitost vody v našich životech a velkou hrozbu, kterou s sebou přináší vyčerpání jejích zdrojů.

Den vody 2020

Věděli jste o tom, že více než miliarda lidí po celém světě nemá přístup k pitné vodě? Kontaminovaná voda představuje skutečnou hrozbu pro celé komunity lidí a má dalekosáhlé dopady na celou společnost. My v ČistejVode se již více než 18 let snažíme o zkvalitnění vody ve vašich domácnostech či provozech. Věříme, že našim posláním je pomáhání lidem zajištěním skutečně kvalitní a zdravotně nezávadné vody. Za tento čas jsme pomohli tisícům domácností a společností odstranit z vody nebezpečné pesticidy, bakterie, viry, nečistoty, nadměrné hodnoty železa, toxické látky, či jiné zdraví škodlivé látky.

 

Vy jste naši snahu a orientaci na kvalitu vždy ocenili. Proto bychom nyní rádi ocenili my vás. Jako poděkování vám při této příležitosti nabízíme slevu 10% na celý sortiment s použitím kódu DV2020, kterou stačí zadat v nákupním košíku. Sleva platí od soboty 21.3.2020 až do pondělí 23.3.2020. A aby toho nebylo málo, tak přidáváme dalších 10% na celou kategorii změkčovačů vody. Tuto slevu vám upravíme dodatečně v objednávce, takže nakoupíte změkčovač vody s 20% -tní slevou.

Den Vody 2020 ČistáVoda

Odesílání balíků

I během aktuální mimořádné situace způsobené šířením viru COVID-19, naši pracovníci dělají vše proto aby byly vaše balíky odesílány průběžně každý den a to především prostřednictvím kurýra DPD. Stejně jako jsou naši technici vybaveni ochrannými prostředky připraveni na montáž zařízení. Samozřejmě, bezpečnost našich zaměstnanců a zákazníků je u nás na prvním místě, i proto jisté omezení neobešli ani nás. Asi největší změnou je pozastavení osobního odběru v našich skladových prostorech jakož i dočasné uzavření našich kancelářských prostor na Kálov 9. Stejně kurýrní společnosti ochraňují své zaměstnance a z tohoto důvodu omezily platbu na dobírku pouze na platbu prostřednictvím platební karty. V případě jakýchkoliv dotazů nám můžete zanechat zprávu přímo na naší stránce nebo nás kontaktovat prostřednictvím emailu.

Malé změny, velký efekt

Připomenout si na závěr, že ačkoli v Evropě zatím necítíme důsledky vyčerpání vodních zdrojů ve světě, je to i náš problém a je třeba se nad tím zamyslet dříve, než bude pozdě. Světový den vody je dobrou příležitostí udělat i malé změny ve vašem životě a uvědomit si, že malé každodenní rozhodnutí mohou mít velký vliv.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze