Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
30.06.2020

Odhalte mangan ve vodě 2. část

Začtěte se do druhého pokračování článku věnovanému problematice manganu ve vodě. Jaké jsou účinné metody odstranění manganu a co nabízíme?

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
19.06.2020

Zlepšujeme co se dá - nová Správa účtu zákazníka

Na našem eshopu neustále pracujeme a tentokrát jsme naši pozornost zaměřili na zlepšení zákaznického zážitku formou vylepšené Zprávy účtu zákazníka. Odteď je váš účet přehlednější, lépe uspořádaný a přibylo na něm několik nových funkcí. Věříme, že redizajn zákaznického účtu spolu s vylepšenými funkcemi oceníte, stejně jako my. Podívejte se co všechno jsme změnili.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
12.06.2020

Odhalte mangan ve vodě 1. část

Přestože mangan je bezpochyby důležitý prvek pro správné fungování našeho organismu a spolu se železem, přirozeně se vyskytující, jeho nadbytek může pro tělo představovat nebezpečí. Jak se ve vodě projevuje, co nám hrozí při nadměrném příjmu a jak včas předejít nebezpečí se dočtete v následujícím článku.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
22.04.2020

Jak se chránit před virem COVID-19?

COVID-19, choroba způsobená novým koronavirus z roku 2019 známým jako SARS-Cov2 představuje i nadále celosvětovou zdravotní krizi. K 17. dubnu 2020 evidujeme na území Česka 6499 nakažených. Existuje však množství opatření, které můžeme udělat proto, abychom v co největší míře zabránili šíření COVID-19. Níže uvádíme užitečné informace, které vám pomohou i během tohoto období zůstat v bezpečí a zdraví.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
20.03.2020

Světový den vody 2020

Během celého roku existuje mnoho příležitostí a specální dní, kdy si rozšiřujeme naše environmentální povědomí, přičemž nejblíže si připomeneme snad nejdůležitější složku životního prostředí - vodu, jejíž nevyčíslitelnou hodnotu si již tradičně připomínáme 22. března jako Světový den vody. Tento den představuje jedinečnou příležitost jak si připomenout mimořádnou důležitost vody pro zachování životního prostředí a pro rozvoj lidské společnosti.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze