Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
16.03.2020

Informace v souvislosti s COVID-19

Zajímá Vás jak fungujeme během mimořádné situace? V tomto článku jsme odpovídaly Vaše nejčastější otázky ohledně aktuální situace a vyřizování Vašich objednávek a přijatých opatření.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
12.03.2020

Podporujeme mladé sportovce

Jsme si vědomi naší vedoucí pozice na trhu v oblasti úpravy vody, proto bychom rádi přispěli ke zlepšení fungování společnosti. Existuje mnoho způsobů jak se to dá zrealizovat, my jsme se rozhodli podpořit rozvoj sportu. Podpořili jsme mladého 16-letého cyklistu, který má za sebou již několik úspěšných umístění. Věříme, že s naší pomocí se mu bude dařit ještě více.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
28.02.2020

Využití stříbrné vody

Stříbrná voda se používá nejen k prevenci či k podpoře celkového zdraví. Stále více své široké uplatnění nachází také v medicíně k léčení různých chorob. V současnosti tento fakt ještě není tak rozšířený, ačkoli o pozitivním významu stříbra se vědělo už v minulosti. V pokračování článku Vám přinášíme, s jakými chorobami si stříbrná voda poradí a v jakých případech z ní vytěžíte co nejvíce...

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
25.02.2020

Stříbrná voda. Jaká je?

Odevšad se na nás valí množství dostupných informací o vlivu chemických prvků na živý organismus. Do jisté míry víme, co způsobuje nedostatek vápníku v těle, nedostatek jódu či fluoru. A co stříbro? Je naší součástí a je pro nás zapotřebí? Slyšeli jste už o stříbrné vodě? Všechny odpovědi naleznete v aktuálním článku...

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
24.01.2020

Ochrana studniční vody

V současnosti je většina Slováků zásobována vodou z veřejného vodovodu. V některých oblastech však obyvatelé takovou možnost nemají a jsou nuceni spolehnout se na jiný způsob zajištění pitné vody. Řešením je vlastní studna, která nakonec přináší i nespočet výhod. Víte jakým způsobem ji účinně dezinfikovat a předejít kontaminované vodě?

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze