Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Quatro - výhodný nákup na splátky

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
25.02.2021

Děláme vše proto, aby měl každý bez rozdílu možnost zajistit pro svou domácnost skutečně zdravou, pitnou vodu, a proto přicházíme s další novinkou! Aktuálně, si naši zákazníci ze Slovenska mohou zakoupit požadovaný produkt z našeho širokého portfolia vodních filtrů pohodlně - na splátky, přes Quatro. Článek má informativní charakter, vy však nepřijdete o nic, protože množství novinek chystáme stejně pro zákazníky z Česka.

Neustále se snažíme vylepšovat poskytované služby, a proto opět přicházíme s novinkou. Od března, si můžete zakoupit požadovaný produkt z našeho širokého portfolia vodních filtrů pohodlně - na splátky - jednou - dva - tři s Quatrem. Uvědomujeme si, že ne každý má možnost jednorázově investovat do zařízení na úpravu vody, ale držíme se našeho poslání, které spočívá v zajištění kvalitní a zdravé vody pro každého. Jedině čistá voda, zbavená usazenin, bakterií, nadbytečného chlóru a alarmující tvrdosti vody dává našemu tělu požitek, udržuje nás zdravé a dostatečně hydratované. A přesně takovou, Vám umíme zajistit.
Podívejme se společně, jak probíhá nákup na splátky v našem e-shopu, který Vás bude stát několik minut, tedy minimum, v porovnání s garancí ušetřených úspor a energie při využívání upravené vody.

Výběr produktu a objednávka

Hned na úvod, Vás chceme upozornit, že splátku Quatro lze využít pouze při nákupu v celkové hodnotě zboží od 100 eur .
Pokud si nejste jisti s výběrem správného produktu, k dispozici je Vám náš zákaznický servis. Možnost nákupu na splátky naleznete v nákupním košíku v sekci pokladna, jako způsob platby.

Po pečlivém zkontrolování zadaných údajů na naší stránce, svou objednávku potvrďte kliknutím na ikonku “odeslat objednávku”. Následně, budete přesměrováni na stránku společnosti Quatro, kde vyplníte online žádost pro schválení a přiložíte požadované doklady. Po schválení žádosti, podepíšete smlouvu online v Klientské zóně společnosti Quatro. Zboží Vám bude doručeno dle našich standardních dodacích podmínek na adresu, kterou jste uvedli v objednávce, s přihlédnutím k aktuální skladové dostupnosti vybraného produktu.

Výhody nakupování s Quatro spočívají v rychlosti, automatičnosti a včasné informovanosti.

Co Vás čeká na stránce Quatro

Po přesměrování na stránku Quatro Vás čeká jednoduchá a rychlá bez zbytečných papírovaček prostřednictvím SMS podpisu. Vše probíhá prostřednictvím 5-ti kroků. Schvalovací proces netrvá déle než 20 minut. Na podepsání smlouvy pomocí SMS kódu máte 72 hodin.

  1. Nejprve si zvolte způsob splácení
  2. Je třeba si vybrat způsob identifikace a vyplnit osobní údaje
  3. Vyplnění údajů o příjmu
  4. Identifikace zákazníka v online prostředí
  5. Kontrola údajů a schvalovací proces

Jaké doklady budete potřebovat?

Pokud nejste držitelem Quatro karty, ani jste nenakupovali přes Quatro, pro vyřízení nákupu na splátky, budete potřebovat následující doklady:

Zaměstnanec

  • platný občanský průkaz.

Živnostník

  • platný občanský průkaz;
  • daňové přiznání k dani z příjmů a potvrzení o jeho podání, jakož i doklad o zaplacení daně;
  • kopie výpisu z účtu za poslední 3 měsíce.

Starobní nebo výsluhový důchodce

  • platný občanský průkaz;
  • rozhodnutí o přiznání/zvýšení/snížení důchodu.

Připomínáme , že VÚB, as si vyhrazuje právo vyžádat si od Vás doplňující doklady, zejména v případě, kdy příjem klienta není možné ověřit v Sociální pojišťovně.

Quatro

Na případné dotazy, týkající se výběru vhodného filtračního zařízení, rychlosti schválení úvěru či skladové dostupnosti, Vám ochotně zodpoví kolektiv zákaznické podpory ať už prostřednictvím e-mailu, telefonicky nebo online: každý pracovní den, do 16.hodiny. Těšíme se na spolupráci.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze