Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
29.09.2020

Poškozuje nekvalitní voda prádlo?

Stává se vám často, že vybíráte z pračky zaprané prádlo, navíc bez očekávající vůně? Lámete si hlavu nad tím, co by mohlo takový stav způsobovat? Přemýšlíte nad výměnou pracího prostředku či dokonce zvažujete koupi nové pračky? Co když je viníkem špatně vypráného prádla právě nekvalitní voda?

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
17.08.2020

Montáž ventilu bypass na změkčovač vody

Třetí instruktážní video zaměřené na instalaci bypass ventilu na změkčovač vody. Krok po kroku vás provedeme montáží obtokového ventilu bypass a Logix hlavice. Sledujte náš Youtube...

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
12.08.2020

Návod č. 2: Výměna filtračních vložek a dezinfekce reverzní osmózy

Sérii videoinštruktáži doplňuje návod, jehož prostřednictvím samostatně zvládnete výměnu filtračních vložek v reverzní osmóze a pro zachování její kvality a dlouhé záruky Vám ukážeme, jak důkladně a účinně nainstalovanou reverzní osmózu dezinfikovat. Disponovat pitnou vodou je vzácnost. Užívat si benefit upravené a skutečně čisté vody je komfort, který Vám s radostí dopřejeme, a dokonce se k němu svépomocí dopracujete. Ať se líbí!

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
11.08.2020

Návod č. 1: Instalace reverzní osmózy

Série videí na našem Youtube kanálu je doplněna o další pomocné instruktáže. V návodu č. 1, Vás krok po kroku provedeme instalací reverzní osmózy, kterou s trochou dovednosti zvládnete svépomocí a bez zbytečné námahy. Reverzní osmóza je díky unikátní vícestupňové filtraci vody považována za nejlepší filtrační zařízení pro úpravu vody v domácnosti. Zadívejte se do videa a zdravá, kvalitní voda ať Vám slouží dlouhá léta...

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
08.07.2020

10 hlavních výhod, proč nepodceňovat pitný režim

Cítíte se unavený a bez energie? Častou příčinou nerovnováhy v těle bývá podceňován pitný režim. Obzvlášť v létě třeba více dbát na dostatečný přísun zdravé vody, ideálně filtrované. Přinášíme Vám 10 hlavních výhod proč.

Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze