Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
19.05.2018

Dezinfekce pitné vody chlorem

Za jednu z nejdůležitějších částí procesu úpravy vody považujeme její dezinfekci, jejímž prostřednictvím je zajištěna nezávadnost vody z mikrobiologického hlediska. Ve většině případů se provádí chlorování vody - přečtěte si, jaké výhody s sebou tato metoda dezinfekce vody přináší.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
19.05.2018

Ochrana pitné vody před kontaminací pesticidy

Víte co dělat, když se odhalí, že vaše voda je kontaminována pesticidy? Může se to stát každé jedné domácnosti. Obyvatelé z oblasti Žitného ostrova by vám uměli říci, co tento nepříjemný problém znamená a jak proti němu účinně bojovat. My vám proto přinášíme článek, abyste si v budoucnu uměli poradit.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
19.05.2018

Co všechno dokáže reverzní osmóza odstranit?

I vás v domácnosti či v podniku trápí znečištěná voda? A víte vůbec, jaké nebezpečné látky se ukrývají ve znečištěné vodě (dusitany, dusičnany, železo, mangan a jiné). Vyzkoušejte nejlepší vodní filtr na trhu, který nazýváme reverzní osmóza. Že nevíte o co jde? Nevadí, v dnešním článku, vám to vysvětlíme.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
19.05.2018

Mikroplasty ve vodě

Plasty se využívají stále častěji ve výrobě a distribuci skoro v každém průmyslu na světě. Lidstvo vyprodukuje 300 milionů tun plastu ročně. Z toho je recyklováno jen malé množství, většina zůstává na skládkách nebo v mořích a oceánech. Podle údajů OSN, plasty v mořích tvoří 5 až 12 milionů tun. Poprvé se však potvrdilo, že mikročástice plastu jsou také ve vodovodech po celém světě.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
18.05.2018

Proč je reverzní osmóza nejlepší filtr na vodu?

Zajímá vás, jak funguje filtr na bázi reverzní osmózy a proč je vůbec vhodné jej používat? Přečtěte si tento komplexní článek se všemi potřebnými informacemi.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze