Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Navštívili jsme veletrh Aquatech Amsterdam 2019

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
13.11.2019

Dlouhodobým závazkem naší společnosti je poskytování řešení úpravy vody, které jsou inovativní a současně trvale udržitelné. Inspiraci nacházíme především na velkých akcích, kde se seskupují největší společnosti z oblasti filtrace vody a představují zde své novinky, sdílejí tipy jak věci dělat efektivněji s ohledem na ekologii. I proto jsme se zúčastnili letos již podruhé veletrhu Aquatech, tentokrát v Amsterdamu. 

Veletrh Aquatech s více než 1000 vystavovateli ze 140 zemí světa se řadí k absolutní špičce v oblasti úpravy vody a filtrační techniky. Tento rok jsme se této velké události zúčastnili i my, abychom odsledovali nejnovější trendy a mohli našim zákazníkům nabídnout jen to nejlepší. Během této konference jsme se seznámili s nejnovějším vývojem a získali řadu nových informací či kontaktů. Už zanedlouho se můžete těšit na nové produkty v našem e-shopu, které popridávame na základě našich nových dodavatelských vztahů. Ve formě fotek vám přinášíme to nejlepší co Aquatech Amsterdam letos nabídl.

Veletrh Aquatech Amsterdam 2019

Veletrh Amsterdam 2019 - Čistávoda

Společnost Aquatech pokračovala ve zlepšování a zvyšování kapacity, opět přilákala o 10% více návštěvníků ve srovnání s posledním veletrhem z roku 2017. Takže celkově se za tyto 4 dny zúčastnilo AQUATECH více než 27 000 odborníků na vodu. Konference spojila velké průmyslové sdružení, klíčových lídrů na trhu, výrobců, vládní a národní delegace a v neposlední řadě podniky. Výsledkem byla inspirující výměna informací se společným cílem: Udržitelná budoucnost a rozšíření obchodu v oblasti úpravy vody.

Veletrh Aquatech Čistávoda - filtry na vodu

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze