Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Dopřejte si doušek alkalické vody

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
23.07.2019

Znáte skrytou sílu ionizované vody? Proč ji progresivní země už desetiletí používají jako všelék? Věděli jste, že je dokonce oficiálně schválena jako terapeutický prostředek a my se jen nyní dozvídáme o existenci mocného zařízení s názvem ionizátor vody?

Znáte skrytou sílu ionizované vody? Proč ji progresivní země už desetiletí používají jako všelék? Věděli jste, že je dokonce oficiálně schválena jako terapeutický prostředek a my se jen nyní dozvídáme o existenci mocného zařízení s názvem ionizátor vody?
Začtěte se do článku, z něhož se dozvíte: jak získáte ionizovanou vodu, což je ionizátor, jakož i to, že "živá" a "mrtvá" voda nejsou výmysl z pohádek. 

Co je ionizátor vody a jak funguje? 

Ionizátor vody je inteligentní vynález, se kterým si v pohodlí domácnosti vytvoříte tzv. "elixír zdraví" – živou vodu. V čem spočívá kouzlo? Do ionizátoru vstupuje neupravená voda, ze které je třeba (před procesem elektrolýzy) odstranit předfiltrací nečistoty. Už tento prvotní krok si umí ionizátor zajistit sám, prostřednictvím mechanicko-uhlíkového filtru a antibakteriální membrány, které se nacházejí uvnitř zařízení. Díky aktivnímu uhlíku jsou z vody odstraněny mechanické nečistoty, usazeniny a agresivní škodlivé látky – chlór či pesticidy. Plusovým faktorem je zachování minerálů, jakož i citelné zlepšení chuti a vůně vody. Pórovitá membrána, přes kterou voda dále putuje, eliminuje bakterie a viry, zároveň zbavuje vodu chloru a připravuje na proces ionizace. Splněním všech kroků je vám k dispozici výsledný produkt – dokonale čistá alkalická voda.

Voda - blog

Zjednodušeně napsáno: ionizátor vody je elektrické zařízení, které vyrábí ionizovanou zásaditou vodu a ionizovanou kyselou vodu v oddělených komorách zařízení. Nádoby jsou odděleny speciální membránou. Aby přístroj plně fungoval, vyžaduje neustálé připojení do elektrické sítě, přesto nemá vysokou spotřebu elektrické energie . Nejčastěji se umisťuje na kuchyňskou linku nebo pod a připojuje se ke kuchyňské baterii. Pokrokový dotykový displej zaručuje snadnější ovládání. Ionizovaná voda chutná nejlépe čerstvě připravená. Může se však také skladovat v uzavřeném obalu, aby nebyla vystavena přímému slunečnímu záření. Nedoporučuje se uchovávat vodu v chladničce. Alkalická (živá) voda si zachovává své výjimečné účinky přibližně do 36 hodin, kyselá (mrtvá) voda dokonce až 7 dní.

Co se skrývá pod pojmy živá a mrtvá voda?

Živá voda (alkalická) nebo jiným slovem zásaditá, má Ph v rozmezí od 7 do 14. Redoxní potenciál alkalické vody je negativní. Alkalická voda je z hlediska složení blízka vnitřním tekutinám našeho těla: lymfa, krev, mezibuněčné tekutiny. Znamená to, že takovou vodu víme přirozeně lépe absorbovat. Ionizátorem připravena voda prokazatelně zlepšuje zdravotní stav organismu: revitalizuje ho, posiluje, regeneruje buňky, zpomaluje procesy stárnutí, léčí rány, ekzémy, reguluje hladinu vápníku v krvi, má antioxidační a detoxikační účinky. Používá se dokonce iv lékařství.

Mrtvá voda (acidické), resp. kyselá má hodnotu Ph od 1 do 7. Redoxní potenciál takové vody je pozitivní. Kyselá voda má nedostatek elektronů, kvůli tomu je nucena "půjčit si je" ze škodlivých patogenů, mikrobů a bakterií, čímž je neutralizuje. Mrtvá se nazývá zejména proto, že v ní nepřežijí žádné bakterie. Přesto, kyselá voda není nebezpečná, ani toxická. Nazývá se také "přírodní baktericid", neboť má výborné dezinfekční vlastnosti, a proto je určena hlavně pro venkovní použití. Navíc dobře dezinfikuje půdu, nádoby, důkladně myje ovoce a zeleninu. Rovněž je vhodná na zalévání rostlin (podporuje růst, klíčení semen, oživuje povadlou zeleninu).

zalévání - blog rajče - blog

Vyberte si i vy svůj ionizátor vody

Z naší nabídky ionizátorů doporučujeme špičkový Ionizátor vody Aquaion Elegance, ionizator -blogkterý vás nadchne svými účinky, a zároveň elegantním provedením. Jak vypadá montáž zařízení si můžete prohlédnout prostřednictvím
našich úspěšných realizací. Účinnost ionizátoru si nakonec nejlépe ověříte sami. Počáteční vyšší investice garantuje splnění nároků lidí, kteří si potrpí na kvalitu a pozitivně se odrkadlí na zdraví. 

 

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze