Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Zúčastnili jsme se veletrhu CONECO v Bratislavě

Vodní vlog
od Čistá Voda
26.04.2018

Ve dnech 11. až 14. dubna 2018 jsme se zúčastnili mezinárodního veletrhu CONECO-RACIOENERGIA-VODA, který se konal v prostorách Incheba Expo Bratislava. Pro návštěvníky jsme měli připravenou prohlídku vybraných produktů a na jejich otázky odpověděli odborníci na úpravu vody, kteří se této problematice věnují už léta a umí poradit s jakýmkoliv "vodním" problémem. Prohlédněte si několik fotografií z výstavy ...

Ve dnech 11. až 14. dubna 2018 jsme se zúčastnili mezinárodního veletrhu CONECO-RACIOENERGIA-VODA, který se konal v prostorách Incheba Expo Bratislava. Prohlídku vybraných produktů jsme pro vás měli připravenou v rámci stánku našeho obchodního partnera AQUAtrend, s.r.o. Spolu s nimi byli návštěvníkům k dispozici odborníci na úpravu vody, kteří se této problematice věnují už léta a umí poradit s jakýmkoliv "vodním" problémem.

Veľtrh CONECO-RACIOENERGIA-VODA 2018

Výstava CONECO náš stánok

Filtre na vodu

Na rozdíl od ostatních vystavovatelů jsme našim návštěvníkům kromě kávy nabídli i chutnou čistou vodu filtrovanou systémem reverzní osmózy. Případně mohli ochutnat alkalickou vodu s vysokým pH, která je díky svým vlastnostem velmi prospěšná pro lidský organismus.

Reverzná osmóza a Ionizátor vody

Děkujeme všem návštěvníkům našeho stánku a věříme, že jsme se neviděli naposledy. :)
Již dnes začíná obdobná akce Stavební veletrhy v Brně, kam vás opět srdečně zveme.

V případě, že jste se veletrhu nezúčastnili, a máte zájem o úpravu vody či prověření kvality vaší vody, neváhejte nás kontaktovat.

 

Původní článek ze dne 25. 4. 2018, aktualizován dne 26. 4. 2018.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze