Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 
20.06.2022

Zaokrouhlování od 1.července 2022

Od 1.7.2022 nastává na Slovensku změna v novele zákona o cenách. Jedná se o zaokrouhlování hotovostních plateb. Víte, jak takové zaokrouhlování bude probíhat? Dnes bychom Vám to ve zkratce chtěli vysvětlit....

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
25.02.2021

Quatro - výhodný nákup na splátky

Děláme vše proto, aby měl každý bez rozdílu možnost zajistit pro svou domácnost skutečně zdravou, pitnou vodu, a proto přicházíme s další novinkou! Aktuálně, si naši zákazníci ze Slovenska mohou zakoupit požadovaný produkt z našeho širokého portfolia vodních filtrů pohodlně - na splátky, přes Quatro. Článek má informativní charakter, vy však nepřijdete o nic, protože množství novinek chystáme stejně pro zákazníky z Česka.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
12.06.2022

Vrtaná studna - jak na to?

Přemýšlíte nad vlastní studnou? Při budování vlastní studny je třeba zvážit výhody i nevýhody, proto v tomto článku přinášíme přehledné shrnutí základních bodů, na co vše je třeba myslet, při budování nového zdroje pitné vody.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
15.05.2022

Účinky čisté vody na lidské zdraví

Obyčejná čistá voda je doslova zázrak pro naše tělo. Pro běžného člověka by pitný režim neměl být méně než 2,5 – 3 litry na den. Samozřejmě vše závisí na ročním období, hmotnosti člověka nebo fyzické aktivitě.

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
15.05.2022

6 důvodů proč mít doma sprchový filtr

Většina z nás ví, jak důležité je pít dostatek vody a filtrovat ji, abychom se vyhnuli škodlivým chemikáliím nebo kontaminantům, ale věděli jste, že voda ze sprchy může být stejně škodlivá (ne-li víc) jako pitná voda z vodovodu?

Napsal Čistá Voda
Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze