Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Vodíková voda – výhody pití

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
25.11.2019

Vodíková voda je voda, která je obohacena o molekuly vodíku. Co však znamená pojem vodíková voda a v čem spočívají její blahodárné účinky se dočtete právě v daném článku…

Molekuly vodíku zvykneme využívat jako antioxidant, jeho vlastnosti dokážou efektivně bojovat proti volným radikálům. Pokud je jejich množství v lidském těle zvýšeno, začnou negativně ovlivňovat lidský organismus. to může vést k urychlení stárnutí buněk. V krajních případech mohou být spouštěčem různých onemocnění mezi, které řadíme nádorová onemocnění či nebo Alzheimerova choroba. Antioxidanty jsou opakem radikálů, omezují jejich účinek a tím přispívají k zachování vitality našeho organismu.

Charakteristika

Vodíková voda je pitná voda, která navíc obsahuje čistý molekulární (plynný) vodík, který nemá nic společného se samotnou molekulou vody. Taková voda je bez zápachu, bez chuti, má silné antioxidační, protizánětlivé účinky, bojuje proti alergiím a stimuluje energetický metabolismus. Vodíková voda si zachovává všechny původní minerály, pH hodnoty i složení.

Jak víme získat vodíkovou vodu?

Vodíkovou vodu častokrát najdeme v obchodech jako balenou vodu, avšak neumíme ověřit skutečné množství vodíku. Vyrobit si ji můžeme i doma prostřednictvím generátoru vodíkové vody. Generátor vodíkové vody po stisku tlačítka, dokáže během pár minut přeměnit obyčejnou vodu z vodovodu na vodíkovou. Jediná podmínka je aby voda byla 100% nezávadná. Nejvýhodnější je využívat vodu, kterou již dříve upravila reverzní osmóza . Dnes známe různé varianty generátorů – od velkých domácích či kancelářských až po přenosné, díky kterým si můžeme vyrobit vodíkovou vodu doslova kdekoliv. V naší nabídce naleznete i tablety, které jsou určeny pro přípravu vodíkové vody, která je navíc obohacena o magnesium a navíc obsahují látky přírodního původu jako kyselina jablečná a kyselina vinná. Výhodou je i to, že danou vodou nelze předávkovat, avšak nejvhodnější množství je 0,3l vody denně.

Co se stane po vypití vodíkové vody?

Po vypití vodíkové vody dochází k hromadné neutralizaci volných radikálů v organismu. Tento nápoj by měl být nedílnou součástí stravování, jako prevence řady onemocnění. Molekuly vodíku jsou tak malinké, že rychle proniknou do buněčných tkání, kde začínají plnit svůj úkol – vážou volné radikály a odvádějí je pryč z lidského těla. Pokud by nedošlo k neutralizaci škodlivých molekul, narušily by stavbu zdravých buněk. Jednoduše řečeno, začnou mutovat (buňky mění svůj tvar, strukturu). Postupně tak dochází k masovému klonování napadených buněk, což vede k vážným patologickým změnám životně důležitých funkcí, orgánů a podněcuje výskyt zhoubných nádorů. V tomto případě vodíková voda s obsahem cenného chemického prvku přináší organismu obrovský užitek.

Výhody pitia vodíkovej vody

Výhody vodíkové vody

  • - Neocenitelnou výhodou je použití vodíkové vody. Vychutnat si ji může opravdu každý, bez ohledu na věk. Je vhodná pro sportovce, pro těhotné ženy i pro malé děti.
  • - Největší přínos poskytne lidem, kteří žijí v ekologicky ohrožených územích, ve znečištěných průmyslových oblastech, kde dochází ke zvýšenému usazování škodlivin v lidském těle, což podněcuje vznik civilizačních chorob. Voda, obohacená o molekulární vodík, účinně neutralizuje patogeny, čímž dokonce zamezuje aktivaci nádorových onemocnění.
  • - Jedinečný nápoj přináší užitek osobám, které nemají stabilní způsob života. Především lidé trpící chronickou únavou, depresemi, apatií. Vodíková voda je dokonce doporučena lékaři pro pacienty s psychickými problémy, neboť svým složením obnovuje duševní rovnováhu.
  • - Pomáhá osobám s chronickými onemocněními jater. Očišťuje vnitřní orgán od jedovatých látek, urychluje vylučování žluči, obnovuje poškozené buňky.
  • - Prospěšná pro alergiky. Odstraňuje silnou citlivost na alergeny a vytváří imunitu.
  • - Pomoc pro osoby s nízkou imunitou. Vodíková voda zvyšuje obranyschopnost organismu dokonce více než citrusy či vitamínové doplňky. Doporučuje se pít během zahraniční cesty, na dovolené, při střídání ročních období a v době chřipkového období.
  • - Přináší úlevu „srdečníkům“, lidem trpícím vysokým krevním tlakem, cukrovkou. Voda očišťuje krevní řečiště od cholesterolu, pomáhá při nedokrvení orgánů a tkání (ischemie), snižuje hladinu cukru v krvi.
  • - Rozhýbe „líná střeva“. Pomáhá v boji proti obezitě, zrychluje přeměnu látek a účinně nastartuje metabolismus. Rovněž je vhodná pro lidi, kteří si chtějí udržet štíhlou linii a cítit se fit.
  • - Zvyšuje přeměnu energie, kontroluje rovnováhu tuků, pomáhá zvětšovat svalovou hmotu a zajišťuje, že přijaté sacharidy ze stravy se přeměňují na energii, nikoli na tuky.
  • - Okamžitá úleva pro sportovce. Při intenzivní sportovní zátěži dochází ve svalech k nahromadění kyseliny mléčné. „svalovici“, které se účinně vyhnete popíjením vodíkové vody během tréninku.

Výhody pitia vodíkovej vody pre telo

Ve zkratce, je vodíková voda hodnotný antioxidant s patrným vlivem na imunitní systém, s anti-aging efektem, je účinný „dobíječ“ energie a pomocník při udržování zdravé, zářivé pokožky. Přesvědčte se sami a vyzkoušejte účinky tohoto zázračného nápoje. V případě zájmu o produkty z našeho e-shopu Vám poradí i zodpoví jakékoli dotazy naše obchodní oddělení. Neváhejte nás kontaktovat.

Původní článek ze dne 25.11.2019, aktualizován dne 19.5.2018.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze