Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Veletrh CONECO je za námi

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
04.04.2019

Ve dnech od 27. března do soboty 30. března se náš tým odborníků přesunul do Bratislavy, kde se v aréně Incheba EXPO konal jubilejní, již 40. ročník mezinárodního veletrhu CONECO. Tento ročník, jak jinak, opět překonal naše očekávání...

Ve dnech od 27. března do soboty 30. března se náš tým odborníků přesunul do Bratislavy, kde se v aréně Incheba EXPO konal jubilejní, již 40. ročník mezinárodního veletrhu CONECO. Jde o každoroční akci, v rámci kterého máte možnost dozvědět se "pod jednou střechou" o horkých trendech z oblasti architektury či stavebnictví. Doprovodný program výstavy je skutečně nabitý spoustou informací a každý si tu přijde na své, dokonce i více náročný spotřebitel. Tento ročník, jak jinak, opět překonal naše očekávání. Bylo ohromující sledovat, kolik z vás si našli čas, prošli se výstavou a z tolika oblastí s houževnatostí a zvědavě zavítali i do sekce s názvem VODA. Tam, v stánku 408, už vlály vlajky ČistéVody.

Měli jste možnost živě si prohlédnout vybrané zařízení z naší bohaté nabídky e-shopu. Představili jsme vám exkluzivní prémiovou řadu produktových novinek, pochválili se úspěšnými realizacemi a na vlastní oči jste viděli, jak probíhá filtrace vody pomocí mechanických i uhlíkových filtrů, proces změkčení vody, díky katexová změkčovačem nebo jako vodu dezinfikujeme od bakterií či virů, prostřednictvím špičkových a oblíbených UV lamp. Nechyběly smělé otázky a mnohých oblast spojená s úpravou vody zaujala. Navíc se těšíme z toho, že se našli i tací, kteří si přinesli vlastní vodu z domácnosti a  využili bezplatné měření tvrdosti vody. Zároveň, jste ochutnali tu naši - skutečně čistou a kvalitní vodu, která prošla filtrem reverzní osmózy  Sami jste pocítili rozdíl v chuti upravené vody a pozitivní hodnocení z vaší strany nás jen přesvědčili o tom, že to, co děláme má obrovský smysl ať už pro konkrétního jednotlivce, tak lidstvo samotné.

 

Veletrh Coneco ČistáVoda

Voda je život. Její budoucnost, jakož i budoucnost lidstva závisí jen od nás. Pracujme tedy společně na zlepšení její kvality. Podáváme vám pomocnou ruku a garantujeme zprostředkování profesionálních služeb, dlouhodobou záruku, která zahrnuje pravidelný servis, jakož i rychlé odborné poradenství.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze