Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Navštívili jsme mezinárodní obchodní veletrh Aquatherm Nitra

Vodní vlog
18.02.2019

Ve dnech od 5. 2. do 8. 2. 2019 se ČistáVoda spolu s partnerskou společností Aquatrend přesunula na mezinárodní veletrh Aquatherm, do Nitry. Naším cílem nebyla samotná prezentace společnosti jako takové, ale především nám šlo o prezentaci zařízení vyvinutých speciálně pro úpravu vodu. 

Ve dnech od 5. 2. do 8. 2. 2019 se ČistáVoda spolu s partnerskou společností Aquatrend přesunula na mezinárodní veletrh Aquatherm, do Nitry. Naším cílem nebyla samotná prezentace společnosti jako takové, ale především nám šlo o prezentaci zařízení vyvinutých speciálně na úpravu vodu. Ačkoli výstavy se zúčastnilo více než 170 různých firem, náš profesionálně vyškolený tým pracovníků skvěle mezi ně zapadl. Vy jste tak měli možnost setkat se s odborníky, kteří pohotově reagovali na Vaše dotazy, bez váhání pomohli vyřešit vzniklé problémy či nabídli obchodní spolupráci.  
 
Veletrh Aquatherm 2019 ČistáVoda Veletrh Aquatherm Nitra - 2019 ČistáVoda

Co jsme si pro Vás připravili?

  • K dispozici Vám byly nejnovější produkty špičkové kvality z oblasti úpravy vody, jako: reverzní osmózy, vodní filtry, změkčovače, ionizátory vody či UV lampy. Zároveň jsme Vám pomohli vyřešit problém s vodou, navrhli vhodné řešení a zbavili Vás pochybností.
  • Měli jste jedinečnou možnost ochutnat zdravou filtrovanou vodu - výsledek reverzní osmózy či ionizovanou vodu s upravenou hodnotou Ph.
  • Našich odborných technologů nezaskočila žádná otázka, a tak jste se mohli dozvědět mnoho nového, byly Vám vysvětleny měřené hodnoty konkrétního rozboru vody a poskytnuté informace o vyhláškách i nařízeních ke kolaudačnímu rozboru.
  • Jako bonus jste mohli získat slevový kupón ve výšce 5% na nákup v našem e-shopu.
Veletrh Aquatherm 2019, Nitra ČistáVoda

Těší nás projevený zájem, vážíme si každého zvídavého návštěvníka a máme radost z pořízení nových velkoobchodních spoluprací.Vaše přízeň nás posouvá dál, a proto nám nezbývá, než poděkovat a v naději očekávat stejný zájem o naše produkty i na nejbližší výstavě, která se uskuteční už v březnu!
 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze