Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Tipy na vánoční dárky

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
12.12.2019

Vánoce jsou již za dveřmi a pokud stále přemýšlíte, čím obdarujete svých nejbližších, přinášíme Vám několik tipů pro zkvalitnění nadcházejícího roku.

Vánoce jsou již za dveřmi a pokud stále přemýšlíte, čím obdarujete svých nejbližších, jak jim zkvalitnit nadcházející rok, přinášíme Vám několik tipů. Vybrali jsme oblíbené a ověřené produkty - ty, které máte nejraději, které přinesou užitek a zajistí přísun zdravé, čisté vody po celé období. Zvládnete to včas a dopřejte sobě a své rodině něco netradičního s garancí kvality a se zárukou.

1. Potěšení pro maminku

Jak už bývá zvykem, obsluha pračky či myčky nádobí a domácí práce má ve většině případů pod dohledem pečlivá ruka maminy. Pokud ji chcete potěšit a zefektivnit vynaložené úsilí, Změkčovací filtr pro pračky a myčky nádobí od výrobce Aquafilter, je na pomoc jako stvořený. Garance kvality zajišťuje zvýšený účinek pracího prášku a zabránění tvorbě vodního kamene. Po vyprání je prádlo hebčí a příjemní na dotek, což ostatně ocení celá rodina.

Změkčovací filtr pro pračky Aquafilter

2. Pro vynalézavého tatínka

Vodní filtr Aquaphor Modern v.2 je malá, milá drobnost - "hračka" pro domácí kutily, kteří toto filtrační zařízení šikovně napojí přímo na vodovodní baterii, čímž odstraní několik škodlivin z vody.

Kuchynskí vodní filtr Aquaphor

3. Pro nadšence turistiky

Máte v rodině turistu? Potěšte ho originálním a zejména praktickým dárkem v podobě Cestovního vodního filtru Aquaphor Universal, který predsavuje ideální řešení na dlouhé cesty a všude tam, kde pití vody představuje riziko.

Cestovní vodní filtr

4. Pro prarodiče

Dárek, který pozitivně ovlivní zdraví, je ten nejlepší dárek! Právě takovým si představujeme obdařit prarodičů. Jednoduchá manipulace, krásný design a řada výhod! To vše je promítnuto do filtračních konvic od značek AQUAtip® a Aquaphor. Věnujte blízkým naše inovativní filtrační zařízení, které vodu účinně přefiltruje, zbaví chlóru, a zároveň připomene pravidelnost pitného režimu.

Filtrační konvice Aquaphor Filtrační konvice Aquaphor Ionizační filtrační konvice Aquatip

5. Zábava pro děti

Chcete zabavit své ratolesti a připomenout jim, jaká je voda důležitá pro naše tělo? Zvolte si hravou, přírodní formu filtrace vody, přesto vysokoúčinnou. Filtr vody Šungit je hornina s unikátním složením a s černým zbarvením, původem z Ruska, která slouží pro šetrnou úpravu pitné vody. Zajímavý úkaz pro děti, co říkáte?

Prirodní filtrace vody šungit

6. Zážitek ze sprchování

Ozvláštněte své sprchování a dopřejte svému tělu zážitek. Filtrační sprchové hlavice z naší nabídky jsou na to jako stvořené. Na výběr máte Sprchovou hlavici s vitaminem C s uvolňující příjemně citrusovou vůní během sprchování, Filtrační sprchovou hlavici s minerály pro omlazení pleti nebo naši novinku v podobě Filtrační sprchové hlavice FHSH-8-C v moderním netradičním designu.

Sprchová hlavice s vitamínem C Sprchová hlavice moderní design Filtrační sprchová hlavice

8. Tip pro náročné

Chcete odměnit sebe nebo svůj podnik za celoroční práci? Představujeme Vám luxusní dárek v podobě Reverzní osmózy Ecosoft Robust, která je synonymem kvality a technologického výdobytku. Zařízení je navrženo speciálně pro úpravu vody v restauračních zařízeních, v kavárnách či v lékárnách a všude tam, kde je kvalitní pitná voda na prvním místě. Oproti běžným osmozam garantuje snížení spotřeby vody až o 50 %. Když dárek, tak pořádný!

Reverzní osmóza Ecosoft

Věříme, že si pro sebe a pro své blízké vyberete z našeho bohatého portfolia produktů zařízení, které potěší, ale především splní svůj účel. To je naším hlavním cílem.

Celý tým ČistéVody Vám přeje klidné, ničím nerušené vánoční svátky. Vidíme se v novém roce!

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze