Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Tabletovaná sůl za nejlepší cenu

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
11.04.2018

Snažíme se stále postupovat a zlepšovat se, nejen v rámci kvality nabízeného zboží, ale také v rámci služeb pro vás - zákazníky. Od dubna 2018 naleznete u nás tabletovanou sůl za nejlepší cenu. Navíc naši nabídku propojujeme také s výhodnými cenami za dopravu.

Snažíme se stále zlepšovat – nejen co se kvality nabízeného zboží týká, ale iv rámci služeb s ním spojených. Od tohoto měsíce můžete u nás proto nakupovat ještě výhodněji i tabletovanou sůl , kterou vám přinášíme spolu s dopravou za nejlepší ceny v Čechách.

Tabletovaná sůl co to je?

Jedná se o příslušenství pro změkčovač vody. Každý katexový změkčovač, který naleznete v naší nabídce, nepotřebuje žádnou přílišnou údržbu. Stačí jen pravidelné dosypávání soli. Samotná tabletovaná sůl slouží k regeneraci ionovýměnných pryskyřic určených do úpraven vody (změkčovače vody, filtry na odstranění dusičnanů, železa či manganu z vody). V technickém pojetí tabletovaná sůl slouží jako regenerace převážně pro katex, anex a ecomix. Pro celý produkt je důležité skladování v suchém a čistém prostoru, tak aby byla vlhkost vzduchu co nejmenší.

Tabletovaná soľ

Cenová tabulka

V následující tabulce je uvedena konečná cena za dopravu prostřednictvím kurýra DHL. Tento způsob dopravy používáme, protože se nám osvědčil jako nejefektivnější a pro klienty nejvýhodnější. (Tabulka uvádí jen cenu za dopravu, ne cenu za tabletovanou sůl.)

25 kg (1 balení) 4,99€
50 kg 9,99€
75 kg 14,99€
100 kg 19,99€
125 kg 24,99€
150 kg 29,99€
175 kg 34,99€
200 kg 39,99€
225 kg 44,99€
250 kg 49,99€

Látky obsažené v tabletované soli

Jedná se o opravdu kvalitní a prvotřídní zboží. Výhodou je, že látky, které jsou v ní obsaženy nezpůsobují alergické reakce, rovněž v sobě nemají žádné látky, které pocházejí z geneticky modifikovaných organismů a ani nemají žádné ingredience živočišného původu. Jedná se tedy o technicky bezpečný produkt. V zastoupení má největší procentuální složení chlorid sodný. Kromě něj v ní najdeme látky jako arsen, kadmium, chrom, selen, olovo a jiné.

Tabletovaná soľ zloženie

Na co si dát pozor?

Na trhu (mimo náš e-shop) naleznete velké množství jiných druhů, od jiných výrobců. Avšak ve velkém se začíná prodávat levná, nekvalitní sůl z Polska, či jiných zemí, která je nekvalitní, zvykne se drtit a svým způsobem může nepříjemně poškodit změkčovač vody. Kdybyste však dali, takový typ soli pro laboratorní testy, zjistili byste, že ve velkém počtu případů nejde o 100% sůl, ale jen jakousi náhradu. My se jménem týmu čistavoda.cz zaručujeme, že u nás najdete jen sůl, která prošla kontrolou kvality a balíme ji do našich vlastních pytlů. Jedná se o opravdu kvalitní druh.

V případě, že máte zájem o tabletovanou sůl v množství nad 250 kg, můžete rovněž provést objednávku nebo nás kontaktovat přímo telefonicky/emailem, případně prostřednictvím kontaktního formuláře. Při odběru většího množství tabletované soli řešíme dopravu individuálně.

Původní článek ze dne 05. 09. 2017, aktualizován dne 29. 12. 2021.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze