Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Věděli jste, že...? 22. března si připomínáme Světový den vody

Vodní vlog
15.03.2019

Voda je bezpochyby naším největším bohatstvím. Ptáte se proč? Důležitý je podstatný fakt, a to, že bez vody by náš svět zanikl. Voda je tu už od počátku, tvoří součást buněčných stěn rostlin, všech živých organismů, včetně nás. Člověk by měl denně vypít alespoň osm sklenic čisté, kvalitní a nezávadné vody. Co si my představujeme pod slovíčkem kvalita?

Voda je bezpochyby naším největším bohatstvím. Ptáte se proč? Převáží snad hodnotu zdraví či peněz? Důležitý je podstatný fakt, a to, že bez vody by náš svět zanikl. Voda je tu už od počátku, tvoří součást buněčných stěn rostlin, všech živých organismů, včetně nás. Člověk je schopen přežít bez vody maximálně tři dny. Při jejím dlouhodobém nedostatku rapidně klesá hodnota zdraví, organismus ztrácí energii a zhoršuje se celkový zdravotní stav. V takovém případě začínají bít na poplach hodiny dlouhověkosti a zmiňované peníze nabývají nulovou hodnotu.

Den vody 2019 CistaVoda

Člověk by měl denně vypít alespoň osm sklenic čisté, kvalitní a nezávadné vody. Co si my představujeme pod slovíčkem kvalita? kapka CistaVoda

Jde o vodu, zbavenou škodlivých toxických látek, dusičnanů,
železa, bakterií, chlóru či často řešené tvrdosti. Přesně takovou
vám garantujeme! Právě teď, u příležitosti Dne vody,
máme pro každého speciální dárek – 10% slevu
na nákup všech produktů z našeho e-shopu
po zadání kódu DV2019 v nákupním košíku
.
Nabídka platí od pátku 22. březnado neděle 24. března.

 

Získáváte příležitost, jak si výhodně nakoupit profesionální a spolehlivé zařízení, např. naše nejprodávanější změkčovače vody, vodní filtry, reverzní osmózy, osvědčené UV lampy či filtrační konvice, prostřednictvím kterých budete mít upravenou a skutečně čistou vodu do pár minut ve sklenici. Úprava vody, kterou se specializujeme již několik let, poskytuje okamžité zlepšení chuti, vůně a 99% odstranění škodlivých, nežádoucích látek. Mechanické filtry z naší nabídky jsou schopny účinně zachytit pevné částice a sedimenty, jako písek, rez či štěrk. Rovněž u nás najdete doplňkové příslušenství (sprchové hlavice, baterie, ...) a specializujeme se i na rozbor vody, vhodný pro ty, kteří mají pochybnosti o kvalitě své vody v domácím přívodu či ve studni. Toto je jen malá "ochutnávka" z portfolia produktů a služeb, které nabízíme.

 

Do pozornosti dáváme také novinky, díky kterým jsme rozšířili naši nabídku o další prémiové zařízení. Stále málo? Dočkáte se od nás rychlého doručení, okamžité odpovědi na otázky a profesionální rady přímo od našich vyškolených technologů, kteří vám v případě zájmu přijdou namontovat vybrané zařízení rovnou k vám domů. Zabezpečení pravidelného servisu už jen berte jako bonus, který vám ochotně a včas připomeneme. Jednoduše, jsme tu vždy, když nás potřebujete a odměnou za vaši věrnost je naše speciální nabídka v podobě 10% slevy, kterou se rozhodně vyplatí využít. Nevíte si poradit s nákupem? V případě jakýchkoliv dotazů nám můžete zanechat zprávu přímo na naší stránce nebo nás kontaktovat prostřednictvím emailu. Člověk má cíl být tu co nejdéle, chce být zdravý, chce mít "všechno hned". Pracovní kolotoč, povinnosti a rychlá doba nám nenadeľujú více času, kdy bychom se mohli nakrátko zamyslet, zpomalit a uvědomit si několik faktů:

  • Ze vší vody na Zemi představuje pitná voda jen 1% (97% z celkového množství tvoří slaná voda v mořích a oceánech).
  • Většina pitné vody se nachází pod povrchem Země a až 90% pitné vody se nachází na Antarktidě.
  • Průměrná koncentrace plastových částic v balených vodách je 314,6 na litr vody.
  • Na produkci kávových zrn na 1 šálek oblíbené kávy je potřebných až 200 litrů vody.
  • Snížení vody v těle o 2% může mít za následek krátkodobé poruchy paměti a potíže se soustředěním.

Světový den vody 2019 ČistáVoda

Každý rok, od zlomového roku 1993, se Den vody slaví ve všech členských státech Organizace spojených národů (OSN). Spojme společně síly a udělejme co nejvíce pro zachování kvality a čistoty vody, která je naší nejcennější dennodenní součástí.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze