Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Stříbrná voda. Jaká je?

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
25.02.2020

Odevšad se na nás valí množství dostupných informací o vlivu chemických prvků na živý organismus. Do jisté míry víme, co způsobuje nedostatek vápníku v těle, nedostatek jódu či fluoru. A co stříbro? Je naší součástí a je pro nás zapotřebí? Slyšeli jste už o stříbrné vodě? Všechny odpovědi naleznete v aktuálním článku...

Navzdory velkému množství dostupných studií o biologické a fyziologické úloze některých z chemických prvků, mnoho aspektů jejich vlivu na živý organismus stále není veřejnosti jasné. Do určité míry víme, že nedostatečné množství jódu ve vodě a v lidské potravě vede k onemocnění štítné žlázy, nízká hladina vápníku v těle způsobuje onemocnění kostí (osteoporóza, osteopenie,...), nedostatek či naopak přebytek fluoru v lidské stravě zapříčiňuje poškození centrálního systému dokonce dokáže ničit zubní sklovinu. Jakousi hádankou zůstává stříbro, které se rovněž řadí k nezbytným prvkům tkání našeho těla. Proč je důležité a jak jej získáme? Začtěte se do našeho článku, jehož hlavním tématem bude ozřejmění pojmu stříbrná voda, což rozhodně stojí za pozornost…

Stříbro a jeho silný účinek

Účinky stříbra jsou známy již od starověku. Především námořníci či antičtí bojovníci používali stříbrné předměty a sklenice na dezinfekci vody. Samozřejmě o této klíčové vlastnosti tehdy nevěděli. Praktické zkušenosti však ukázaly, že v přítomnosti stříbra si voda zachovává své vlastnosti déle. Časem, skutečné studie dokázaly, že určitá koncentrace iontů stříbra dokáže ničit bakterie .

Srieborná voda a jej vyyužitie

Mikrobiologická množství stříbra mají velký biologický a fyziologický účinek na živé organismy. Škodlivé mikroby (patogenní bakterie) rychle umírají pod vlivem nejmenších dávek stříbra. Tento prvek přispívá k oxidačním procesům probíhajícím v lidském a zvířecím těle, má příznivý vliv na jejich životně důležité funkce. Proto z mnoha dezinfekčních a terapeutických činidel přitahují značnou pozornost stříbrné přípravky, zejména elektrolytická stříbrná voda , což je „obyčejná“ přírodní voda nasycená ionty a koloidními částicemi stříbra.

„Živé stříbro“ v každém z nás

Stříbro je nezbytným prvkem tkání našeho těla. Největší zastoupení stříbra se nachází v lidském mozku, v jádru nervových buněk, ve žlázách endokrinního systému, v duhovce očí a v kostech. Všeobecně známý je také stimulační účinek iontů stříbra na krvetvorné orgány. Přispívá ke zlepšování metabolických procesů v mozku, což má výrazně pozitivní vliv na jeho funkci.

Široké uplatnění stříbrné vody

Voda se stříbrnými ionty se používá nejen k prevenci či k podpoře celkového zdraví. Své rozsáhlé uplatnění potvrdila iv medicíně k léčení různých nemocí. Při bronchitidě a při pneumonii se stříbrná voda používá k inhalaci, v případě nemocí trávicího traktu se užívá perorálně, v případě kožních onemocnění a při popáleninách – například ve formě obkladů.

Priaznivý vplyv striebornej vody

Jak získám stříbrnou vodu?

Rychlou a dostupnou možností pro získání stříbrné vody v pohodlí domova je přístroj zvaný Ionizátor vody. Pokud jste o něm dosud neslyšeli, s radostí vám ho představíme, neboť jeho síla stojí za používání! Princip fungování Ionizátoru vody je založen na dvou elektrodách, mezi kterými prochází ve vodě konstantní elektrický proud. Pod vlivem proudu se stříbro rozpouští, zatímco ionty stříbra se uvolňují do vody ve velkých množstvích. Tímto procesem získáte vodu s velmi vysokým obsahem stříbra. Vysoce koncentrovaná stříbrná voda se doporučuje používat pouze navenek a pít ve stanovených doporučených množstvích, neboť nadměrné hromadění stříbra v lidském těle se projevuje jako výrazná pigmentace kůže, která se může prokázat ztmavnutím sliznic a pokožky.

Seznamte se: Ionizátor vody aQuator silver

Z našeho portfolia výrobků dáváme do pozornosti unikátní zařízení s názvem Ionizátor vody aQuator silver, který kromě výroby stříbrné vody dokáže mnohem více! Zařízení produkuje alkalickou vodu (známou jako zásaditá voda), jakož i acidickou vodu (kterou známe pod názvem kyselá voda), přičemž splňuje certifikovanou kvalitu. Z předchozích článků již víte, že pití ionizované vody má detoxikační účinky, neutralizuje kyseliny v těle a přispívá ke správné a vyvážené rovnováze Ph. Díky připojení stříbrné elektrody, dokáže ionizátor vyrobit až 3 litry stříbrné vody, která nachází široké uplatnění nejen v domácnostech, ale také v kosmetických salonech, v klinikách, ve zdravotnických zařízeních a pod. Přesvědčte se sami o jeho síle a ušetřete náklady spojené s koupí drahých kosmetických přípravků. Pro fanoušky elegantní černé barvy máme novinku v podobě Ionizátoru vody aQuator Vivo Silver s promakaným designem.

O Ionizátoru aQuator silver se dozvíte mnohem více z videa na našem Youtube kanálu. Zůstaňte s námi, neboť v pokračování článku přineseme informace spojené s rozsáhlým využitím stříbrné vody, včetně jejích léčivých účinků.

Pokud vám stále není jasné, jak celý proces ionizace vody probíhá, nebo co to alkalická, zásaditá, acidická či kyselá voda je a jaké jsou jejich účinky. Nebo chcete jen poradit ve výběru ionizátoru vody určeného pro vás, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou linku, kde vám rádi poradíme a pomůžeme.

Původní článek ze dne 25.02.2020 aktualizován dne 31.12.2021.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze