Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Podporujeme mladé sportovce

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
12.03.2020

Jsme si vědomi naší vedoucí pozice na trhu v oblasti úpravy vody, proto bychom rádi přispěli ke zlepšení fungování společnosti. Existuje mnoho způsobů jak se to dá zrealizovat, my jsme se rozhodli podpořit rozvoj sportu. Podpořili jsme mladého 16-letého cyklistu, který má za sebou již několik úspěšných umístění. Věříme, že s naší pomocí se mu bude dařit ještě více.

V našem oboru jsme prioritně zaměřeni na pomáhání lidem v oblasti zkvalitnění vody a tím i jejich zdraví. Toto naše poslání chceme rozšiřovat a pomáhat široké společnosti neustále růst. Proto jsme se rozhodli, že pomůžeme rozvoji sportu v řadách mladých reprezentantů Slovenska. Podpořili jsme mladého cyklistu Adriana Pataya, který má za sebou několik úspěšných umístění v rámci Slovenského Poháru ale i reprezentaci ČR na mezinárodních závodech. Aktuálně je zařazen jako junior do přípravy na Mistrovství Evropy.

Podporujeme mladé talenty - ČistáVoda

Adrian sportovní výkon jsme podpořili tabletami Hydronade, které jsou určeny na přípravu vodíkové vody s obsahem až 1,6 mg molekulárního vodíku. Proč právě vodíkové tablety? Několik studie prokázaly pozitivní účinky molekulárního vodíku na regeneraci svalstva po fyzické zátěži, díky čemuž přispívá ke zlepšení sportovních výkonů. Navíc tablety obsahují také hořčík, který tento efekt jen znásobuje.

Sponzorujeme sport

Prokázané byly i další účinky:

  • zlepšuje zdravotní stav a celkovou imunitu,
  • eliminuje zánětlivé procesy v těle a pomáhá léčit civilizační choroby,
  • vodík má schopnost hydratovat pokožku do najhblších vrstev a tím zvyšuje její pružnost a mladistvý vzhled,
  • nedá se jím předávkovat a nemá žádné vedlejší účinky.

Jelikož tablety dělali společnost Adrianovi během jeho soustředění v Chorvatsku, tak měl dostatek času aby jejich vyzkoušel a porovnal s jinými doplňky stravy určenými pro sportovce. Výsledek? Po přípravě v Chorvatsku nám poslal pozitivní ohlasy na vodíkové tablety, čímž potvrdil výsledky výzkumů. Nás na druhé straně skutečně těší, že i touto formou můžeme podporovat naše mladé talenty a na jejich cestě za vítězstvím jim přejeme mnoho úspěchů.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze