Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Oznámení pro zákazníky

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
09.01.2020

Během tohoto roku máme v plánu zkvalitnit naše služby hned několika kroky, o kterých bychom vás rádi informovali. První velkou změnou je změna kurýrní společnosti. Odteď budeme pro vás doručovat prostřednictvím DPD. Kromě toho jsme v rámci zkvalitnění služeb prošly i ke změně banky na Fio banku.

Během tohoto roku máme v plánu zkvalitnit naše služby hned několika kroky, o kterých bychom vás rádi informovali. První velkou změnou je změna banky z Komerční banky na Fio banku, která nabízí širší portfolio služeb a inovací. Naše nové číslo účtu je 2701746920/2010

Změna přepravce

Další významnou změnu představuje změna kurýrní společnosti. Kurýrní společnost DHL, jejíž služby jsme až dosud využívali ukončila svou činnost k 31.12.2019. Proto od 1.1. 2020 doručujeme prostřednictvím společnosti DPD. Tuto společnost jsme si vybrali po pečlivém posouzení všech nabídek, s ohledem na kvalitu poskytovaných služeb pro naše zákazníky.

Ceny neměníme

V souvislosti s cenou dopravy se pro naše zákazníky však nic nemění. I nadále budete moci využívat bezplatné doručení zásilky kurýrem při objednávkách vyšších než 2000 Kč. Při nižších objednávkách zůstává cena stejná jako před tím 119 Kč. Cena dopravy tabletování soli či jiných směsí je individuální v závislosti na hmotnosti.

DPD Čistávoda

Sledování pohybu balíku je jednoduché prostřednictvím referenčního čísla balíku, které vám pošle DPD ihned po probrání balíku z našeho e-shopu. Kurýři DPD standardně doručují od 8:00 do 17:00, proto pokud jste v této době v práci, při zásilkách jejichž povaha to umožňuje doporučujeme zvolit si adresu, kde se budete nacházet v tomto čase. Pokud by vám však doručení kurýrem z různých důvodů nevyhovovalo, stále máte možnost využít odběrná místa Zásilkovny, a tím pádem si vyzvednete balík na místě a v době, které vám nejvíce vyhovují.

Možnosti platby

Při platbě na dobírku DPD poskytuje více možností platby - v hotovosti, kartou nebo prostřednictvím služby Viamo (stačí mobilem oskenovat QR kód poskytnutý kurýrem, zadat částku, pin kód a platba je okamžitě potvrzena na mobilu kurýra).

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze