Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Nový pohodlný a levný způsob dopravy - Zásilkovna

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
11.04.2018

Snažíme se našim zákazníkům vyjít co nejvíce vstříc, a proto jsme se rozhodli zařadit mezi možnosti dopravy i komfortní a levnou službu Zásilkovna. Díky ní si pohodlně vyzvednete svou zásilku na jednom z výdejních míst.

ZásilkovnaSnažíme se našim zákazníkům vyjít co nejvíce vstříc, a proto jsme se rozhodli zařadit mezi možnosti dopravy i komfortní a levnou službu Zásilkovna. Díky ní si pohodlně vyzvednete svou zásilku na jednom z výdejních míst.
 

Kdy bude zásilka připravena k vyzvednutí?

Hned jak bude vaše zásilka připravena na vybrané pobočce, dostanete prostřednictvím bezplatné sms informaci, že si ji můžete vyzvednout. Pokud nemáte čas se na výdejním místě v nejbližších dnech zastavit, můžete si nechat zásilku uložit až na 21 dní.
 

Kde si můžete svou zásilku vyzvednout?

Vaše zásilka bude připravena k osobnímu převzetí na jednom z výdejních míst, které si z celkového počtu 1 145 předem vyberete. V případě, že sami balíček vyzvednout nemůžete, pošlete pro něj někoho, komu důvěřujete - na pobočce není nutné prokázat se občanským průkazem či jiným dokladem, pro vyzvednutí zásilky vám postačí heslo z sms.

Na výběr máte 154 výdejních míst na Slovensku (ve všech městech nad 10 tisíc obyvatel) a 921 poboček, z nichž si můžete vybrat při dopravě do České republiky.

 Výdejní místa Zásilkovna

Kolik za dopravu prostřednictvím zásilkového zaplatíte?

Jde o efektivní způsob dopravy s výhodnou cenou - za doručení na vybranou pobočku na Slovensku je cena 2 €, pro Česko je cena 79Kč.

Všechny informace o možnostech doručení našeho zboží naleznete v sekci doprava.

Původní článek ze dne 31. 07. 2017, aktualizovaný dne 11. 04. 2018.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze