Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Navštivte náš stánek na veletrhu MODDOM

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
11.04.2018

Zveme vás na 22. ročník mezinárodního veletrhu nábytku, bytových doplňků a interiérového designu, který se uskuteční ve dnech 18. - 22. 10. 2017 v Incheba Expo Bratislava. Zúčastníme se ho i my, neboť cílem naší společnosti je přinést do každého bydlení kvalitní čistou vodu.

Zveme vás na 22. ročník mezinárodního veletrhu nábytku, bytových doplňků a interiérového designu, který se uskuteční ve dnech 18. až 22. října 2017. Odborníci v zařizování interiérů, prodejci nábytku a bytových doplňků se v tomto období setkají pod jednou střechou v Incheba Expo Bratislava. Pokud se i vy chystáte budovat nové bydlení nebo renovovat to staré, určitě vám doporučujeme veletrh navštívit.

Zúčastníme se ho i my, neboť cílem naší společnosti je  přinést do každého bydlení kvalitní čistou vodu. Proto jsou během trvání veletrhu pro všechny návštěvníky k dispozici naši odborníci, kteří vám poradí s úpravou vody. Tvoříme řešení pro obecní vodu i vodu z vlastní studny nebo vrtu. 

Veletrh nábytku MODDOM Incheba Expo Bratislava

Ať už máte problém s tvrdou vodou a vodním kamenem, který zanáší spotřebiče a zařízení v domácnosti, nebo chcete bezpečnou pitnou vodu, jsme tu pro vás. Umíme pomoci s jakýmkoliv problémem v domácnosti, který souvisí s vodou. Rádi vám poradíme, v případě zájmu navrhneme vhodné řešení a o své klienty se staráme i v rámci záručního a pozáručního servisu.

Veletrhu se zúčastníme pod záštitou našeho partnera Aquatrend, s.r.o., stánek najdete zde:

Veletrh nábytku MODDOM Incheba Expo Bratislava - mapa stánku Aquatrend

Původní článek ze dne 03. 10. 2017, aktualizovaný dne 11. 04. 2018. 

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze