Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Navštívili jsme Čínu

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
12.06.2019
Jen pár dní dozadu vedení společnosti ČistáVoda vycestovalo na týden do daleké Číny. Není se čemu divit. Právě tady, v nejlidnatějším a v hospodářsky významném státě jsme hledali inspiraci a prohlubovaly obchodní vztahy s jedním z našich největších dodavatelů. Brány svého sídla pro nás otevřela společnost Canature.
Získali jsme tak příležitost prohlédnout si na vlastní oči, jak vypadají kompletní prostory firmy včetně skladů a výrobních hal. Našemu zvídavému oku nic neuniklo, a tak jsme prostřednictvím fotografií pro vás zdokumentovaly, co se jen dalo.

Canature - Šanghaj

Canature funguje od roku 2001. Za tento čas již stihla získat množství certifikací a disponuje přes 100 patentovanými technologiemi. Společnost je prvotřídním výrobcem široké nabídky kvalitních výrobků, které si s přehledem poradí s úpravou vody v domácnostech, tak v průmyslu. Povětšinou jde o  změkčovače vody, řídicí hlavice pro vodní filtry, systémy na pitnou vodu, tlakové nádrže či jiné komponenty. Výroba by nefungovala bez spolehlivých zaměstnanců, kterých v závodě pracuje téměř 600.

Veletrh ČistáVoda

Zároveň jsme se zúčastnili veletrhu Aquatech, který probíhal ve dnech od 3. – 5. června v nejrychleji se rozvíjející metropoli Číny, v Šanghaji. Na výstavě jsme měli možnost poznat světových lídrů a odborníků, diskutovali jsme o budoucnosti vodního průmyslu, abychom nadále šířili poslání, které nás všechny spojuje: zajistit čistou a kvalitní vodu pro všechny a v každém koutě světa.
 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze