Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Doručování před Vánocemi 2019

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
11.12.2019

Vánoce už klepou na dveře a s nimi i čas intenzivního objednávání a doručování balíků. Abychom toto předvánoční období zvládli společně co nejlépe, přinášíme vám několik důležitých informací, které vám pomohou s včasným doručením vašich balíků před Vánocemi.

Chcete mít své balíčky doručeny do Vánoc? Poradíme vám jak na to.

Doručení zboží DHL

Pokud chcete aby vám objednané zboží přišel kurýrem DHL do 23.12., Doporučujeme zboží objednat nejpozději do 18.12. do 12-té hodiny. Objednávkám přijatým po tomto čase neumíme zaručit včasné doručení před Vánocemi. Platí to pro produkty, které máVánoce ČistáVoda 2019me skladem, produkty na objednávku budou doručeny až po Vánocích. Pro ověření dostupnosti zboží doporučujeme kontaktovat našich pracovníků na chatě, emailem nebo telefonicky.

Zásilkovna

Objednávky doručovány službou Zásilkovna se standardně doručují déle. Pro to objednávky s doručením prostřednictvím zásilkové doporučujeme zboží objednat nejpozději do 16.12. Pro urychlení celkového vybavení objednávek také doporučujeme upřednostnit platbu kartou před úhradou na bankovní účet.

Osobní odběr

Chcete si přijít po zboží osobně? Do 20.12.2019 si můžete své objednávky vyzvednout v našich skladových prostorách na adrese: Hričovská 221, 010 01 Žilina.

Rozbory vody

Objednávky na rozbory vody přijímame do 12.12.2019, za předpokladu, že jsou již uhrazeny kartou. Objednávky na rozbory vody přijaté po tomto datu se budou vyřizovat od 7.1.2020. Objednávky produktů se budou odesílat již od 2.1.2020.
 

Veselé Vánoce ČistáVoda 2019

 

V závěru bychom vám jménem týmu ČistejVody rádi poděkovali za projevenou důvěru a popřáli krásné prožití vánočních svátků v kruhu nejbližších.

Děkujeme za Vaši přízeň.

 

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze