Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Ahoj - kup nyní a zaplať o 30 dní

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
24.08.2021

Pro naše nové a stálé zákazníky přicházíme s další formou pomoci, protože víme, že v dnešních nelehkých časech ne každý může okamžitě investovat do zabezpečení čisté a zdravé vody pro svou domácnost. Představujeme Vám další platební novinku...

Opět k Vám přicházíme s revoluční platební novinkou. Od srpna můžete na našem e-shopu využívat platební službu Ahoj. Víme, že někdy nastávají neočekávané situace, kdy ne vždy disponujeme většími finančními prostředky. Pokud se však bojíte nákupu na splátky, kvůli vysokým úrokovým sazbám, přinášíme Vám inovativní řešení. Jde o bezstarostnou formu nakupování, kdy za zboží můžete zaplatit až o 30 dní. Výhodou je, že jde o jistou formu půjčky, která má nulový úrok, neplatíte žádné navýšení a navíc nemáte ani žádný záznam v úvěrovém registru. Služba Ahoj představuje vysoce bezpečnou platební metodu, zejména díky tomu, že není nutné zadávat údaje z karty a máte jistotu, že Vaše zboží bude vždy doručeno.

O co jde?

Služba je určena na nákupy našich produktů, které Vám v domácnosti pomáhají zajišťovat čistou a zdravou vodu. Hlavní podmínka, na využití dané služby, je minimální objednávka 20 €. Maximální hodnota objednávky je od 150-300 €. Suma 150 € je určena pro nové zákazníky, kteří službu ahoj využívají poprvé. Pokud však jste zákazník, který patří k ahoj klientům, tedy jste již tímto způsobem objednávali i z jiného e-shopu, tak maximální hodnota Vaší objednávky může být až 300 €. K samotnému vybavení nepotřebujete nic víc než platný občanský průkaz, emailovou adresu a telefonní číslo. Novou možnost platby mohou využívat i občané jiné země, kteří mají platný průkaz občana EU nebo povolení k pobytu, kde je uveden druh pobytu trvalý nebo dlouhodobý.

služba Ahoj - jak to funguje

Jak probíhá objednávka se službou Ahoj?

Jde o klasickou formu objednávání zboží online, kde v části možnost platby vyberete druh platební metody: kup nyní a zaplať později.

 Ahoj - kup nyní a zaplať později

Díky tomu budete automaticky přesměrováni na jednoduchý formulář, ve kterém vyplníte číslo Vašeho občanského průkazu a rodné číslo. Ostatní údaje se Vám automaticky přenesou z Vaší objednávky. Po překontrolování správnosti údajů třeba žádost odeslat ke zpracování. Doba zpracování nebývá delší než 20 sekund, v průběhu této doby Vám přijde schvalovací SMS zpráva s číselným kódem, který je nutné zadat do objednávky. Požadovaný kód je forma e-podpisu, kterým potvrzujete smlouvu o odložení platby. Po "podepsání smlouvy" obdržíte na mailovou adresu mail s přihlašovacími údaji a odkazem do "Ahoj zóny", kde najdete uzavřenou smlouvu. Po uzavření smlouvy je Váš zboží expandovaný a odeslán na Vaši adresu.

Chceme vás upozornit, že akciová společnost Ahoj může vyžadovat druhý doklad totožnosti s fotografií (řidičský průkaz, cestovní pas).

V případě, že zboží nebylo uhrazen ve lhůtě 30 dnů, si společnost uplatňuje nárok na úrok z prodlení ve výši 5 % pa od dne prodlení do dne splnění závazků a také se uplatňuje smluvní pokuta ve výši 0,01369 % denně z dlužného zůstatku půjčky.

Pokud máte další otázky o možnostech platby, o samotné službě Ahoj nebo jakékoliv dotazy na výběr vhodného filtru, měřičů nebo testerů vody pro Vaši domácnost, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou podporu, která Vám ráda pomůže.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze