Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

10 + pozitivních účinků ionizované vody

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
06.08.2019

V předchozím článku jsme vás "pozvali na doušek alkalické vody", blíže ozřejmili, co za zařízení je ionizátor vody a na jakém principu vyrábí ionizovanou vodu. V nadhozeném tématu pokračujeme a přesvědčíme vás, že pití ionizované alkalické vody má skutečně svůj neocenitelný význam.

Ionizovaná voda nemá název živá voda jen tak. V jejích účincích se opravdu ukrývá životní energie, která má blahodárné účinky na lidský život. V nabízeném článku bychom vám chtěli představit její top 10 pozitivních účinků na lidský organismus. Sami se přesvědčte, že chemie v podobě různých vitamínových doplňků není vždy důležitá a že největší účinky se ukrývají ve vodě, kterou pijeme, která je však správně upravena, bez přidání zbytečných chemikálií.

Alkalická voda

Zejména nyní, vlivem uspěchané doby, člověk rychleji sklouzne do potíže, který nazýváme nezdravý životní styl. Spánkový deficit, stres, nervozita či únava se staly pravidelnou součástí dne a hlavním spouštěčem chronických onemocnění. Není se čemu divit. Obklopuje nás počítačová technika, se kterou se pojí sedavý způsob života, převážnou část dne trávíme v ruchu velkoměsta s telefonem „na uchu“, v horším scénáři – s cigaretou v ruce. Konzumujeme průmyslově zpracované potraviny, podporujeme fastfoody, osvěžujeme se slazenými limonádami, čímž výrazně okyselujeme vlastní tělo . Prezentovaná forma života vyvolává oxidační stres – procesy, které vedou ke zpomalování buněk a časem způsobují její zánik. Alkalická voda je doslova záchrana pro překyselený organismus, a to z následujících důvodů: je zásaditá voda – neutralizuje vytvořené kyseliny a má silný antioxidační účinek – potlačuje nadměrnou tvorbu kyseliny, ničí volné radikály.

Prvky lidského těla jsou převážně alkalické povahy, právě proto organismus jednoduše přijímá a asimiluje alkalické zásadotvorné potraviny (čerstvá zelenina, ovoce). Naši stravu však ve velké míře tvoří právě kyselé potraviny (maso, mléčné výrobky, obiloviny, káva, sladkosti, tučná jídla, apod.). Denní spotřeba alkalické vody výrazně tlumí a snižuje oxidaci organismu, navíc tělo netrpí nedostatkem minerálů.

alkalická voda výhody pitia

Top účinky ionizované alkalické vody

  • - obnovuje acidobazickou rovnováhu Ph organismu (zabraňuje vzniku metabolických poruch, vzniku ledvinových kamenů);
  • - detoxikuje (čistí organismus, vyplavuje toxiny);
  • - redukuje oxidační stres;
  • - udržuje zdravější kosti (překyselený organismus si bere zásadité minerály, především vápník z kostí);
  • - zlepšuje trávení (správné fungování peristaltiky střev, odstranění zácpy);
  • - zmírňuje vysoký krevní tlak (hypertenze), zlepšuje průtok krve (předchází tvorbě krevních sraženin);
  • - reguluje tělesnou teplotu;
  • - pomáhá při hubnutí, zastavuje proces tvorby tuku (zabraňuje překyselení těla);
  • - je rychleji stravitelná (nižší počet molekul v porovnání s obyčejnou vodou);
  • - zpomaluje proces stárnutí, zvyšuje sílu antioxidantů (Anti-aging);
  • - hydratuje buňky více než voda z vodovodu;
  • - vhodná pro sportovce (tlumí svalovou bolest po vydatném cvičení);
  • - ideální při vaření (vyzdvihuje chuť a aroma);
  • - dokonalý „odmašťovač“ (rozpouští oleje, tuky či jiné mastné směsi).

Zkušenosti progresivních zemí

V Japonsku a v Jižní Koreji ionizovaná voda oficiálně působí jako lék v nemocnicích a ve zdravotních střediscích. Lidé dávají přednost přírodním prostředkům – vodě, namísto drahých medikamentů. Zřejmě i tato skutečnost pozitivně ovlivňuje fakt, že obyvatelé zmíněných zemí se dožívají vysokého věku.

Alkalická voda ako antioxidant

Dopřejte si požitek

Ioizátor vody splňuje všechny předpoklady pro domácí použití. Kromě skvělých účinků, většina ionizátorů vody disponuje moderním designem a snadným ovládáním. Z naší nabídky vybíráme Ionizátor vody Aquatip® ION RS , aktuálně v novém vylepšeném provedení, s pokročilou technologií samočištění. Nemám čas? Nestíhám? Díky elegantnímu výdejníku vody a inteligentnímu LED displeji se z pití „obyčejné“ vody stane požitek.

Ionizátor vody Aquatip® ION RS

Pokud hledáte ionizátor vody, který by měl splňovat vaše požadavky neváhejte nás kontaktovač, ať už formou kontaktního formuláře, chatu, emailem nebo telefonicky. Rádi vám poradíme.

Původní článek ze dne 06.08.2019, aktualizován dne 29.12.2021.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze