Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Zveme vás na veletrh AquaTherm v Praze

Vodní vlog
od Čistá Voda
11.04.2018

Zveme vás na mezinárodní veletrh Aqua Therm Praha, na kterém vám odprezentujeme naši společnost, její poslání a produkty, které na e-shopu nabízíme. Během celého trvání veletrhu vám budou k dispozici vyškolení odborníci na úpravu vody. Přijďte se s nimi poradit, probrat problematiku filtrace vody a prohlédnout si vybrané vodní filtry.

Medzinárodný veľtrh Aqua Therm Praha

Jak v průběhu minulého, i během roku 2018 máme v plánu zúčastnit se několika akcí, na kterých odprezentujeme naši společnost, její poslání a produkty, které na e-shopu nabízíme. Už v únoru máte možnost setkat se s námi na mezinárodním veletrhu Aqua Therm v Praze. Zveme vás k našemu stánku v hale č. 5, kde vám budou během celého trvání veletrhu k dispozici vyškolení odborníci na úpravu vody. Přijďte se s nimi poradit, probrat problematiku filtrace vody a prohlédnout si vybrané vodní filtry.
 

Kdy a kde se bude veletrh konat?

Mezinárodní veletrh Aqua Therm Praha se uskuteční v PVA EXPO v Letňanech ve dnech 27. února - 2. března 2018 (úterý až pátek). Akce se koná každé dva roky, meziročně ho střídá veletrh Aqua Therm Nitra, který budete mít možnost navštívit v termínu 5. - 8. února 2019.
 

Proč se zúčastnit a navštívit náš stánek?

Na veletrhu vám kromě prezentace filtrů na vodu poskytneme všechny důležité informace ohledně úpravy vody a rádi zodpovíme vaše případné dotazy. V rámci našeho stánku si můžete prohlédnout různé typy vodních filtrů: změkčovače vody, které řeší problém s tvrdou vodou a vodním kamenem, uhlíkové filtry na chlor, UV lampy na dezinfekci vody či filtrační zařízení na úpravu pitné vody. Ionizátor vody na produkci živé alkalické vody a filtr na bázi reverzní osmózy bude přímo nainstalován - přijďte ochutnat skutečně čistou vodu.
 

Kde nás najdete?

Výstavy se zúčastníme pod záštitou našeho obchodního partnera AQUAtrend, s.r.o. - stánek najdete v hale č. 5:

Umiestnenie stánku AQUAtrend na veľtrhu Aqua Therm Praha

Původní článek ze dne 15. 1. 2018, aktualizován dne 11. 4. 2018.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze