Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

pH vody a jeho účinky na lidský organismus

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
04.05.2018

Přemýšleli jste někdy nad tím co je to pH a jaké má účinky? Pomocí dvou písmen pH vyjadřujeme zda jde o kyselou nebo zásaditou vodu. Ve skutečnosti stačí vědět, že hodnota pH se pohybuje od 1-14. Ideální hodnota pH se pohybuje v hodnotách 7 - 7.2, kdy mluvíme o neutrálním pH.

 

Zvýšením pH vody nad hodnotu 7 dosáhnete živou vodu, nazývanou i alkalická, jejíž hlavně účinky souvisejí s celkovou detoxikací lidského organismu. Považujeme ji za nejvhodnější vodu na pití. Naopak jeho snížením získáte vodu kyselou, ideálně vhodnou k dezinfekci. Kyselá voda je také velmi účinná na atopický ekzém a podobně.

Alkalická voda a její účinky na lidský organismus

Zkušení odborníci se shodují na tom, že alkalická voda může být použita jako účinná nechemická zbraň v boji proti rakovině. Vědci tvrdí, že upravená voda ionizačním procesem dokáže pozitivně upravit naše vnitřní prostředí. Na takovou úpravu vody jsou nejvhodnější vodní filtry a ionizátory vody , které pracují buď na bázi mineralizace nebo elektrolýzy. Prostřednictvím ní se v těle získá potřebná energie na pozastavení chorobných procesů a navíc v organismu se vytvoří nepříznivé prostředí pro rozmnožování a růst rakovinotvorných buněk.
Více o tom, jak funguje ionizátor vody, se dočtete na našem blogu.

pH vody

pH potravín

Výhody alkalické vody a její použití:

- lékaři ji prostřednictvím svých bohatých, několikaletých pracovních zkušeností, které získali prostřednictvím praxe, doporučují, ať už na pití, vaření nebo dokonce i na léčbu,
- je dokázáno, že každodenní pití alkalické vody má příznivé účinky na zpomalení stárnutí,
- má několikanásobně silnější hydratační schopnosti jako běžná voda,
- ničí volné radikály v těle, zásada = silný antioxidant,
- má menší molekuly, to značí lepší vstřebávání a samotnou látkovou výměnu.

Výhody kyselé vody a její použití:

- má silné dezinfekční účinky,
- svými účinky je ideální pro péči o pleť (jelikož pokožka má pH přibližně 5,5),
- mytí domácích zvířat (lesklá srst),
- silně kyselá voda - pH okolo 3 působí antibakteriálně (zabíjí bakterie a viry během pár sekund).

Mohlo by vás zajímat i to, že v některých asijských zemích je ionizátor vody schválen, jako léčebná pomůcka a používá se k léčbě těžkých onemocnění, jako je například rakovina či podobné onemocnění. Podobný názor sdílí však i USA, kde je prospěšnost a pití vody živé schválené od FDA, NSF i EPA, které představují tři nejvíce směrodatné státní organizace v USA (de facto i na světě): "I my jsme zastánci toho, že voda upravená reverzní osmózou a následnou ionizací je to nejlepší tekuté skupenství, které může člověk v dnešní době tělu dodat. Sami takovou vodu využíváme! "

Výroky odborníků o prospěšnosti ionizované vody:

Výroky odborníkov

"Voda připravena pomocí ionizátoru vody je největším vynálezem v procesu léčení, od té doby, jak Sir Alexander Fleming objevil penicilin." Dr. William Kelley, College of Metbolic Medicine, autre knihy "Léčení rakoviny"

"K zdraví nepotřebujeme drahé léky, které mají velké množství negativních účinků. Zásaditá voda má dlouhodobý a hluboký účinek, neboť odkysličuje tělo a je efektivním antioxidantem. " Dr. Indfreid Hober MD

"Hexagonální molekula (ze 6 molekul sestávající molekula) ionizované vody se snadněji dostane do struktury buněk, tím podporuje vstřebávání potravy a vylučování jedovatých látek" Dr. Jhon

"Většina lidí má v těle příliš mnoho okysličené buněčné tekutiny. To může vyvolat různé problémy. Zabraňuje tomu, aby organismus neutralizoval jedy, vystavuje buňky volným radikálům, které ji zničí, to vede k rakovině a dalším nemocem. " Dr. Robert Atkins, zakladatel "Atkinsovy diety"

Víme vám zaručeně nabídnout nejlepší cenu ionizátorů vody. Pro zodpovězení vašich otázek, podnětů kontaktujte naši infolinku na čísle: 0917 244 602

Původní článek ze dne 16.12.2017, aktualizován dne 28.9.2021

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze