Kategorie
 
 
 
CZ bocny banner 428x667
CHCETE PORADIT?
 
 
Měření tvrdosti ZDARMA
 
 
 
 

Rozbor vody zdarma 2017

Vodní vlog
Napsal Čistá Voda
17.05.2018

Při příležitosti Světového dne vody 2017 jsme se rozhodli provádět rozbor vody zdarma. V článku se dočtete, jak postupovat, pokud máte i vy zájem o zjištění kvality vaší vody z hlediska množství dusičnanů a tvrdosti vody.

Banner koniec akcie

Více informací o rozboru vody.

Již od roku 1993 podle stanovení OSN každoročně oslavujeme 22. března Světový den vody. Pozornost se během tohoto dne zaměřuje na témata a problematiku pitné vody, ochrany vodních zdrojů a jejich zachování.

Rozbor vody

Jako firma, která na slovenském trhu působí v oblasti úpravy vody již přes 15 let, jsme se při této příležitosti rozhodli v období od 1. 3. 2017 do 31. 3. 2017 provádět rozbor vody zdarma, díky čemuž vám dokážeme poskytnout částečný přehled o závadnosti či bezpečnosti vaší vody pro zdraví. Rozbor vody zdarma zjišťuje množství dusičnanů ve vodě, které jsou podle Úřadu veřejného zdravotnictví nejčastěji překračovanými chemickými ukazateli v pitné vodě z individuálních zdrojů, jakými jsou studny či vrty. Zaměřujeme se v něm i na tvrdost vody, kterou trpí většina Českých domácností. Nepřekročené hodnoty dusičnanů však ještě neznamenají naprostou nezávadnost vaší vody - pro zjištění toho, zda je voda stoprocentně bezpečná, je potřebný komplexnější rozbor a analýza dalších fyzikálně-chemických a mikrobiologických ukazatelů.

Svetový den Zeme

3 kroky k rozboru vody zdarma:


1. kontaktujte nás se žádostí o bezplatný rozbor vody prostřednictvím mailové adresy  (po - pá od 7:30 do 15:30), 

2. po propláchnutí několika litrů vody (je třeba nechat vodu min. 2 minuty odtéct) odeberte z vodního zdroje dostatečný vzorek vody a nalijte ji do čisté láhve o objemu 0,5 l,

3. osobně doručte nebo zašlete poštou odebraný vzorek vody na naši adresu: BR-A1, s.r.o., Hričovská 221, 010 01, Žilina. Je třeba k lahvi se vzorkem vody napsat i své kontaktní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, email a adresu.

Rozbor vody bude proveden na našem pracovišti v průběhu sedmi pracovních dnů a jeho výsledky vám zašleme na vaši mailovou adresu. Telefonicky vás budeme kontaktovat ohledně možností řešení kontaminace vody a pomůžeme vám s návrhem na vhodnou úpravu pitné vody.

Proč je rozbor vody důležitý?

Ve vodě je možné nalézt mnoho různých škodlivých látek, které častokrát překračují stanovené mezní limity a představují pro nás možné zdravotní komplikace. Rozbory vody, které naše firma provádí, jsou zaměřeny nejen na zjišťování množství zmíněných nežádoucích látek ve vodě, ale i na další faktory, jako jsou tvrdost, vodivost vody, reakce vody (pH) a celkové množství rozpuštěných látek ve vodě (TDS).

Na základě částečného rozboru vody, který pro vás zdarma provedeme, máte možnost zjistit kvalitu svojí vody z pohledu její tvrdosti a množství nebezpečných dusičnanů. Pokud máte zájem o analýzu dalších chemických, biologických a mikrobiologických ukazatelů, kontaktujte nás prosím prostřednictvím formuláře s konkrétním požadavkem.

Zvýhodněné ceny rozborů vody:

Rozbor vody pro studniční vody a vrty ve zvýhodněné ceně 990 Kč s DPH se zaměřuje na:
 - tvrdost vody,
 - vodivost vody,
 - reakci vody (pH),
 - celkové množství rozpuštěných látek (TDS),
 - dusičnany, dusitany,
 - železo, mangan a amonné iony. 

Rozbor vody pro domácnosti (obecní vodovod) ve zvýhodněné ceně 690 Kč s DPH se zaměřuje na:
 - tvrdost vody,
 - vodivost vody, 
 - reakci vody (pH), 
 - celkové množství rozpuštěných látek (TDS), 
 - volný chlor,
 - dusičnany.  

Využijte i vy možnost nechat si bezplatně zkontrolovat kvalitu svojí vody do 31. března 2017.

Původní článek ze dne 28. 07. 2017, aktualizován dne 17. 05. 2018.

 
 
Kontaktujte nás:
nebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze